Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki segítene 1.9 TDI 110Hp...

Valaki segítene 1.9 TDI 110Hp ügyben?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy VW borat, a fenn említett motorral és 4sebességes automata váltóval. Az autó megtorpan néha gázadásra, nem megy... 100 után is magyon lassan gyorsul és 130 nàl nem megy többet... A delphi kódkiolvasó a map szenzort es legtomegmerot dobta ki. Valaki típusismerő tud segíteni? KOSZONOM!!

2018. márc. 29. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
MAP szenzor miatt simán átállhat vészüzemmódba, illetve légtömegmérő hibásan ne is várj sok lovat.
2018. márc. 29. 20:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Ne csodálkozz, hogy gyenge. Cseréld ki a hibás szenzorokat, töröld a hibát és jó lesz.

Egy afn tulaj

2018. márc. 29. 21:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A másik pedig hogy alapjáraton hallom a turbó hangjàt. Ez normális? Lehet az említett hibának köze ehhez?
2018. márc. 29. 21:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Mik a pontos hibakódok (szám szerint)?
2018. márc. 30. 09:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha hallod alapjáraton a turbó hangját azt okozhatja kiherélt katalizátor és/vagy chip tuning is amit esetleg neked nem árultak el
2018. márc. 30. 09:13
 6/8 anonim ***** válasza:
én először az olcsóbbat cserélném ki (map senzor) nem szokott elromlani a 2 egyszerre
2018. márc. 30. 09:14
 7/8 anonim ***** válasza:
A turbót én is hallom, teljesen gyári kipufogó mellett is. Normális.
2018. márc. 30. 10:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincs véletlen gagyi turbósíp a kipufogócsőben, amit turbónak hallasz?
2018. márc. 30. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!