Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért jó a belső sávban menni...

Miért jó a belső sávban menni lassan?

Figyelt kérdés

De most komolyan. Mindenki ismeri a jelenséget, bosszantó, és teljes mértékben érthetetlen!

Az illetőnek miért jobb bent szüttyögni a belsőben, ahonnan letolják, levillogják, ledudálják, balesetveszélyes jobbról előzésbe "kényszerít" másokat, ahelyett, hogy menne a kintiben, aztán akinek nem tetszik, az kikerüli?

Tényleg érdekelne, hogy mit élveznek ebben az emberek, vagy mi jár a fejükben ilyenkor...

Valami oka biztos van, mert nagyon gyakori jelenség..

Miért csinálják??

2018. márc. 29. 09:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

M1-en is relatíve gyakran járok, eddig még egyszer se kényszerültem arra, hogy kilométereken át a belsőben menjek 90-nel minden látható ok nélkül.. :D

Na de érted, akkor is VALAMI miatt csak azt érzik, hogy a belső sávban menni jobb, ha azt választják... Az egyértelmű, hogy tojnak másokra, de még így se értem, hogy miért éppen ez okoz nekik örömet.

Fogalmam sincs, kérdezd meg egy önkéntes rendőrtől. Hogy jön ez ide?

2018. márc. 29. 16:21
 12/14 anonim ***** válasza:

#6-os vagyok

Igazából mindegy, mindenkinek más, hogy kinek mi a lassú tempó :)

2018. márc. 29. 16:42
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Ez egy általános probléma az országban:

Pl.: van egy Skoda Fabia Sedan 1.4MPI 120Nm, 68LE-s atomerőmű, ami a belső sávban megy lakott területen 50-el, elvileg szabályosan. Mögötte jönne Béjemvéjével egy illető dupla nyomatékkal: ki tudja mennyivel akarna menni;

Vagy:

Skoda-Béjemvé marad, de országúton a szitu: "lakott területen kívül egyéb úton 90 km/óra";

Vagy:

Skoda-Béjemvé marad, de autóút: 110 km/óra;

Vagy:

Skoda-Béjemvé marad, de autópálya: 130 km/óra.

Talán ezért.

2018. márc. 29. 19:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyébként meg tényleg. Tegyük fel, te egy full átlag verdával szabályosan mész a külsőben.

1. Elhúz melletted egy újabb, drága vas, pl egy nagy BMW, mi a reakció? "Nyomja ám az újgazdag paraszt"

2. Elhúz melletted egy rozsdás, ütött kopott régi Opel, vagy Lada, mi a reakció? "Dikk mán', mit akar ez azzal a fostalicskával?"

Szóval így se jó, úgy se. Amíg engem nem tör össze, felőlem úgy kompenzálja a kis pöc$ét, ahogy akarja, és úgy is araszolgat, ahogy akar.

2018. márc. 30. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!