S500 mercivel miért lehet csak úgy megállni a körúton a belső sávban a reggeli dugóban elakadásjelzővel, és senki nem mer dudálni?
Pontosabban 2 ember volt, aki dudálni mert, egy taxis, de gyorsan el is ment és én.
Én kicsit jobban megnyomtam neki, majd mikor a kocsi mellé értem, megbántam.Gondoltam ezért nem dudált senki sem.
Az anyúsülésről kipattant egy ember, valami dolga volt, mert az egyik üzletbe ment be, de a sofőr ott maradt.
Mikor átnéztem azt hittem rosszul látok.
Egy akkora ember ült a volánnál, hogy a hegyi gorilla sírva menne haza az állatkertből ha meglátta volna.
mikor mellé értem végigmért a kocsiból az emebr, nevetett egyet, majd a mutató újját a szája elé tett, és azt csinálta pssszt!
Utána oda sem mertem nézni, azt vártam hogy induljon el a forgalom és menjek én is.
De ezek az emberek honnan veszik a bátorságot, hogy ilyen dolgot csináljanak?
Ilyenkor kell a külsőben megálni és kibásszni az elakadásjelzőt!
Megmondod lerobantál...
Azt majd lesz bőven aki helyre teszi a kücsügöt!
Mondjuk azért nem mindegy, hogy egy 10-15 éves, 3 generációval ezelőtti S500-as vagy mondjuk egy legújabb.
Viszont, ha legújabb, akkor meg majdnem mindgy, hogy most az S Merci, A8, Q7, 7-es BMW, XC90-es Volvo vagy mondjuk RX Lexus, mert ezek a tulajok általában mindig úgy álnak meg, hogy magasról tesznek, a forgalom többi résztvevőjére.
És ne azért tesznek magasról, mert ilyen autójuk, hanem pont fordítva.
Azért van ilyen autójuk, mert az élet más teületén is magasról tesznek másra - tisztelet a kivételnek.
az a tanulság hogy csak akkor dudálj ha felkészültél az élet-halál harcra.ha forgalmi okból meg kell állnod 20 méterrel arréb és a csávó utánad szalad akkor mit csinálsz?összecsomagolt volna az autóddal együtt.
"honnan veszik a bátorságot"-nyilván a közlekedők 95%-át meg tudnák semmisíteni,5% kockázat mellett bőven megéri.
aki meg fizikálisan gyengébb azt nem érdekli egy 30ezres büntetés,neki az annyi mint neked 30Ft.így az se érdekli ha dudálgatnak rá,csak röhög rajta.
6: Hehehe, rendőrre, ez jó poén volt! A rendőr fülét-farkát behúzva megy el egy ilyen vészvillogós "üzletember" mellett, még a fejét is elfordítja.
Nincs idő az ilyesmire, mert a kalapos papát kell megállítani a piros swifttel, hátha lejárt a szavatossági dátuma az elsősegély csomagon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!