Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autósok miért utálják a...

Az autósok miért utálják a bicikliseket?

Figyelt kérdés

Egyszerűen felnem tudom fogni, miért basztatják őket....

Max beáll elém, veszitek 5 mp-et. Tükröm se törik le, ha nem megyek baszakodásos közelbe hozzájuk. Van hely a felezővonal fele mindig....

Engem abszolút nem zavar, ha nem basztatom lehuzodik és elenged ha olyan a környék

2018. márc. 28. 15:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%

Városban nagy nehezen kikerülöm a folyamatos szembe forgalom miatt. Piros lámpánál visszamegy a sor elejére, kezdhetem előröl.

Biciklisek szerint egyirányú utcában bármikor mehetnek a forgalommal szemben.

A cicanacis bicikliseket nem szeretem, felénk csak a nők hordanak ilyent. :-)

2018. márc. 28. 22:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Azért a biciklisek még bőven elfogadható amit csinálnak, én autóval járok és az autósoknak van jogsijuk jó esetben és olyanokat csinálnak hogy néha sírni van kedvem!
2018. márc. 29. 12:27
 13/18 anonim ***** válasza:

1. Amit már többen írtak: városi forgalomban nagyon körülményes az előzés, ha mégis sikerül, akkor a következő lámpánál megint bejön az ember elé. Ezzel baromira lelassítja a forgalmat, lerontja a kereszteződések áteresztőképességét.

2. Vidéken 10-ből 1 van kivilágítva, Pesten valamivel jobb az arány, de nem sokkal.

3. Sokan nem hajlandóak az úttal párhuzamos kerékpárúton menni, ami felháborító.

4. Egy koccanástól is súlyos sérülést szenvedhet, aminek komoly következményei lesznek. Ezért fokozottan kell rájuk figyelni.

2018. márc. 29. 19:13
 14/18 anonim ***** válasza:
Ami még egy aggályos dolog az a biztosítás. Ha a saját hibájából kárt tesz egy autóban vagy motorban, akkor hogyan hajtható be a károkozás megfizetése?
2018. márc. 30. 14:27
 15/18 anonim ***** válasza:

„Egyszerűen felnem tudom fogni, miért basztatják őket....”

azt ne felejtsd el, a magyar emberek nagy része sportból felmentett, minden összezabáló egyszerű ember, aki nem nagyon érti, miért biciklizik vki.

ja, és azt se, hogy a magyar emberek nagy része borzasztóan frusztrált, és autóban ülve a bicikliseket jólé tudja szidni meg fórumon (természetesen ha leszállok a bringáról és kérdőre vonom, már tele lesz a gatyájuk).

biciklisként nem látok több szabálytalan biciklist, mint autóst.

2021. júl. 14. 12:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert jogsi nélkül úgy okoskodnak mintha önkéntes rendőrök lennének.
2022. ápr. 24. 18:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Mert arrogáns öntörvényű barmok.
2023. okt. 26. 21:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Ez egy borzasztóan elmaradatott ország rengeteg prolival...

Általánosítani nyilván nem lehet, de egy tahó löttyedt proli sokkal valószínű, hogy autóba ül, mint más közledési eszközbe/re. Autóban ülve meg vannak róla győződve, hogy az az "alap", hogy valaki autóval megy, és mindenki más csak feltartja őket: gyalogos biciklis.

Távobbá ne felejtsük, hogy a borzasztóan sötét Bochkor is folyton hergeli a népet a biciklisek ellen lepukkant láncdohányosként.

2023. okt. 28. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!