Ti felteszitek a héten/jövő héten a nyári gumit?
230km-re ingázok autópályán. A héten biztos nem, mert nem is lenne időm rá.
Jövő hét végén, Húsvétkor otthon leszek, lesz időm a hosszú hétvégén átszerelni. Ha az időjárás engedi, szerintem meg is teszem majd, igen.
Én is kimaradtam ebből a gumi cseréből. Még soha nem cseréltem le a gumit.
Tudom, ezért nem fogom megkapni a gumigyáraktól és a gumiszerelő műhelyektől az ARANY PLAKETTET, de én eltudok járni igy is.
Köszi!
Szerintetek necces ilyenkor autópályán nyári gumival menni? Hajnalban és késő este nem fogok, csak napközben. Nem 10 km, hanem 200 körül.
Nyugodtan mehetsz nyári gumival is hidegben.
Semmi gond nem lesz ha nincs jég és csapadék.
Ez az egész abroncs-mizéria csak marketing parádé, ami sokakat meg is fogott, úgyhogy nemsoká jönnek a 300-ezer forintos garnitúrákat vásárlók hozzászólásai is...
Akik persze azt gondolják, hogy ettől lehet szutyok időben 200-zal hajtani... és mégis az árokban köt ki jó néhányuk...
"Szerintetek necces ilyenkor autópályán nyári gumival menni?"
Nem. Én ma jöttem 230km-t az új autómmal. Nyári gumival adták, nem volt alkalmam rögtön a szalonból gumihoz menni. Jó időben semmi gond, még ha relatív hideg is van. Szakadó hóban, hófúvásban vagy ónos esőben nyilván nem indultam volna útnak.
reggelente még erősen mínuszok vannak. deres, jeges út még befigyelhet.
talán jövő hétvégén már lecserélem.
már nem lesz lehűlés, úgyhogy csere
1 hónapra előre nézem az időjárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!