Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megálláskor mi okozhatja a...

Megálláskor mi okozhatja a hátulról jövő kopogó hangot?

Figyelt kérdés

Audi A4-esről van szó (2007-es kiadás). A forgalom miatt gyakran fékezek. Egy idő óta felfigyeltem, hogy megálláskor kopogó hang jön hátulról. Ha az autó áll és lenyomom a féket, akkor nincs semmi gond (akkor gondolom nem fék hiba), csakis megálláskor. Ha futóművel lenne a probléma akkor gondolom a kopogó hang meglenne akkor is amikor a kocsi mozgásban van és nem csak megálláskor. Én a felfüggesztésre gyanakszom, de mivel nem értek egyáltalán az autókhoz jó lenne ha valaki tudna segíteni.

Szerelőhöz nem vinném mindaddig amíg kicsit nem nézek utána a neten, mert amint látják, hogy egy "szerencsétlennel" van dolguk a bőrt is képesek lenyúzni az emberről és még az autót sem javítsák meg rendesen.

2017. dec. 11. 22:56
 1/3 D. Brasco ***** válasza:
Biztosan belebújt a harkály.........legalábbis ebből az elképesztő mennyiségű es rendkivül pontos információból én erre gyanakszom!
2017. dec. 12. 07:57
 2/3 anonim ***** válasza:
a haverod ki akar jönni a csomagtartóból. engedd ki.
2017. dec. 12. 08:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet a kipufogó felfogatás elengedte valahol, és az verődik oda.
2017. dec. 12. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!