Bal hátsó lengéscsillapító rossz? Hogyan lehet kideríteni?
Üdv!
Ma amikor boltban voltam és mentem vissza a kocsihoz akkor vettem észre, hogy furán áll a hátulja.
Gyorsan be is dugtam ujjaimat a sárvédő és a kerekek közé.
Jobb oldalt 5 ujjam befért, baloldalt csak 2.
Hazamentem, előkaptam mérőszalagot.
Megmértem mind két oldalt a sárvédő aljának a távolságát a földtől viszonyítva és mindkét oldalt azonos... 64-64cm.
De ha a sárvédő és a felni pereme vagy a felni közepe közötti távolságot nézzük akkor már 2,5cm-el kevesebb bal oldalt.
Szóval fura, hogy a földtől viszonyítva a sárvédő magassága azonos viszont a bal kerék magasabban van a kerékdobban.
Hogy lehetne kideríteni megbontás nélkül, hogy a bal hátsó lengéscsillapító döglődik?
Mert gondlom nem a jobb oldali nyúlt meg hirtelen! :D
Köszi! :)
Kopogás nincs, semmi zaj.
Viszont mintha a bal hátsó lengőkar is lejjebb lenne mint a jobb.
Hétvégén remélhetőleg jobb idő lesz és aláfekszünk :)
Pedig így van! :)
jó ideje a tulajdonom már az öreg vas és csak most tűnt fel.
Holnap azért majd rámérek a lengőkarok távolságára a földtől is.... de maga a sárvédő magasság a földtől mind két oldalt egyforma, csupán a sárvédő és a kerék között van kevesebb hely bal oldalt.
Lehet, hogy törve volt mert régen taxi volt Németországban, egy öreg közel egy milla km-es merci, ennyi táv alatt bőven lehet törni az autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!