Nekem egy egy 1999 évjáratú suzukim van, épp olyan amit most vissza hivnak, mert rossz a lengéscsillapitó. De amikor megvettem a kocsit nem adtak hozzá szervizkönyvet. Kötelesek-e dijtalanul megjavitani szervizkönyv nélkül is a kocsimat?
Nem kötelesek, de minden érintett kocsit visszahívnak, és díjmentesen cserélik a lengés csillapítót, ha szükséges.
A totalcaron foglalkozott ezzel egy cikk is. De nem az összes autót érinti a probléma, csak azokat amelyikben magyar gyártmány lengéscsillapító van.
Elvileg ezek az autók érintették:
1.0 motorral szerelt, és az utolsó hat karakter 317151 és 908872 között van;
- 1.3 motor, és az utolsó hat karakter 316394 és 908619 közötti;
- 1.6 motor, és az utolsó hat karakter 320947 és 842813 között van;
Minden érintett tulajt levélben értesítenek.
De te is megtudod nézni, a lengéscsillapító kifelé néző oldalán a hibás csillapítóra rá van ütve ez a felirat:
"BERVA EGER HUNGARY"
Sziasztok!
Nekem 2002 évjáratú 1,3-as Swiftem van. (augusztusi gyártású) Még nem kaptam értesítő levelet a cseréről. Tudja valaki konkrétan, hogy hol tart most az értesítés? Melyik évjáratnál? Köszi előre is a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!