Hogyan tudom bezárni a motorháztetőt ha elszakadt a bowden?
Figyelt kérdés
Valószínű elszakadt a bowden mikor este ablakmosót töltöttem bele és azóta nem tudom bezárni a motorháztetőt. Mit lehet ilyenkor tenni? A kocsi egy vw golf 62018. márc. 22. 00:55
1/5 anonim válasza:
40 kmh/h val elgurulsz egy szervízig
És/vagy kihívod az autóklubot
2/5 anonim válasza:
Szakadt bowdennel nem bezárni, hanem kinyitni nem tudod. Valószínűbb, hogy nyitott állapotban megszorult a bowden vagy a zár.
3/5 anonim válasza:
Másodiknál a pont, nem bowden baj lesz
4/5 anonim válasza:
Igen, a bowdent a kinyitásnál használjuk.
Lecsukni csak lenyomjuk és kattan egyet.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, megoldódott a probléma: még tegnap este befujtam bőven olajzósprével, és ma reggel már gond nélkül tudtam nyitni és zárni is. Tehát valószínű, hogy "megszorult a zár" és idő kellet míg az olaj lefolyt oda.
2018. márc. 22. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!