Szuzuki SX4 télleg csak tankolni kell?
újként vettük és 8,5 évesen adtuk el.
Az alap olaj,szűrők stb cseréken kívül nem volt gond vele, anyóséknak is az van az övék lassan 11 éves lesz (szintén újként vették) és náluk se volt még semmi vele
A családban a gyártás kezdete óta futnak suzukik..nekem huszonkét éve van suzukim, mind automata volt(a mostani is az)
az nem igaz, hogy csak tankolni kell...néha olajcsere, szűrőcsere, gumicsere, ablakmosótöltés..
borzalom..
Nekem még automata WagonR-em is volt..világbajnok autó.
a nejemnek is automata 1.5-ös szwiftje van..ő még nem is tankol..
(mert én viszem tankolni)
az örök élet titka a gondos karbantartás, előírt olaj-csere..
A mostaniak már gyárilag 0W20-as Eneos olajat kérnek. Meg kell adni neki, és kimegy a világból.
Az SX4 motorja ugyanaz, mint az 1.5 Szwift-é.
Tényleg csak tankolni kell.
Ha használtan veszed, akkor csak jól járhatsz vele.
A suzuki sikere abban rejlik ,hogy népautót gyárt.
olcsón, jót és megbízhatót.
A suzuki nem lenne sikeres ,ha megbízhatatlant gyártana.
Tudja, hogy a /kispénzű/ ember ,nem választaná a kocsiját ,ha nem lenne megbízható.
Hiába lenne olcsó ,ha egy betegágy.
4-es válaszoló szimplán keserű fintorral tud beszélni a Suzukiról, ilyen retardáltaknak csak az epés gúnyra telik.
Nem csak az sx4, bármelyik suzuki modell megbízható, kevés ráfordítást igényel, épp minap hallottam, hogy jó, hogy vannak más autók is a suzukikon kívül, mert a szervizek nem nagyon élnének meg.
nekem 2013-as modell van, összkerékkel. Eddig a kopó alkatrészeken kívül mást nem igényelt. Az első féket mondjuk elég gyorsan megette, lehet a napi 30km dugó nem tesz jót neki.
A dízeles Fiát motorral van, a benzines Suzuki sajátja. Enyém benzines.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!