Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A kanyarkövető (valahogy így...

A kanyarkövető (valahogy így hívják) lámpának van valami értelme?

Figyelt kérdés

Amikor ezek az újabb kocsik kanyarodnak,alul az egyik ködlámpa világít.

Nem tudom ki találta ki,de ekkora nevetséges egy szánalmas extrát,vagy minek mondható idiótaságot ritkán láttam még.

Már lassan a vakok,bénák,mindenki vezethet,mert már nem kell tudni se tolatni,se beparkolni,stb.

2018. márc. 20. 20:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem is csak a ködlámpám kanyarkövető. Nem a kanyarkövetést emelném ki fő funkciójának, sőt arra valóban nem igazán jó, mert csak 40 km/h-ig működik és csak index mellett, azaz inkább forduláskövetőnek kellene hívni.

Utóbbi esetben viszont hasznos, ha pl full sötét és ismeretlen helyen kell manőverezni, parkolni. Mentett már meg attól, hogy az út széli km kőnek ne menjek neki, mert a ködlámpa nélkül nem vettem volna észre sem megálláskor sem tolatáskor.

Tehát ha helyén kezeli az ember, akkor hasznos funkció.

2018. márc. 21. 08:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Nagyon jó cucc.Kivilágitatlan helyeken nagyon jól jön.
2018. márc. 21. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!