Hogyan tudom kivedeni hogy atverejenk egy hasznalt auto vetelekor a müszaki vizsgaval?
Akarok venni otthon Magyarorszagon egy autot aztan kihozni Nemetorszagba ahol elek. Nemetorszag ezen a reszen, ahol elek nem vagyok hajlando autot venni, mert amint meglatjak, hogy külfödi vagyok egyböl atvernek mindennel ami el es mozog es azzal is ami nem el es nem mozog.
Emiatt otthon akarok autot venni es kohozni ide. A problema:
Fel ev utan itt Nemetorszagban regisztralni kell az autot amihez nemet müszaki vizsga kell. Ha elözöleg a magyar müszaki vizsgan atvernek es csak egy papirt adnak a sikeresen vizsgarol, miközben az auto nem is volt vizsgan, akkor a jarmü fennakad majd fel ev mulva a szigorubb nemet müszaki vizsgan, a nemet javitasi költsegek pedig olyan dragak, hogy nem lesz ertelme kifizetni.
En pedig az idegtöl kiugrok az ablakon. A kerdes:
Hogy vedhetem ki 100%-osan, hogy otthon atverjenek a müszaki vizsgaval?
Még nem is vettél semmit, de már idegroncs vagy?
Egyetlen ötletem van: NE vegyél autót!
Egyes valaszolo:
De ha kinezek egy autot valahol a kereskedesben amin nincs müszaki es enm tudok kimenni vele az utra, azt hogy viszem el egyedül müszakira?
Harmadik valaszolo:
Kenytelen vagyok autot venni, mert itt nem nagyon van tömegközlekedes, es auto nelkül nem lehet elni...
Armstrong01:
De igen megoldhato, de minimum ~ 250-300 km-t kell utazni hogy nagy biztonsaggal kijussak a fajgyülölö övezetböl (Nürnberg, München, Berlin stb).
Azt probalom felmerni, hogy ez egyszerübb vagy otthon venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!