Használt autó vételekor van olyan lehetőség, hogy házhoz jön a szerelő átnézni az autót?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor melyik cég a legjobb, akik tényleg rendesen átnézik az autót?
Budapestről beszélek. Azért lenne fontos, mert eleve hibás az autó, szinte mozdíthatatlan, de nekem azzal a hibával kéne, amit ír a hirdető, mert azt könnyen meg tudom csináltatni, de nem szeretnék egy roncsot venni. Én pedig annyira nem értek hozzá, hogy átnézzem.
2016. ápr. 13. 19:26
1/3 anonim válasza:
Pénz kérdése az egész. Természetesen egy útszélen, vagy garázsban álló autó állapotát nem fogják tudni úgy felmérni, mint egy szakműhelyben, de megfelelő díjazás ellenében ugyanúgy kiszállnak mint egy segélyszolgálat.
2/3 anonim válasza:
Ha emg tudod fizetni szerintem bárki beávlalja.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Találtam 2 jónak tűnő oldalt is, most érdeklődök az árak iránt.
2016. ápr. 13. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!