A munkahelyek akkor is térítenek 9 forintot / km, ha nem az én autómmal visznek dolgozni?
Figyelt kérdés
Őszintén szólva nem hiszem, pedig azért az lenne a logikus és korrekt...
Valaki tudja esetleg?
2018. márc. 16. 15:35
1/3 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy nem. Saját tulajdonú, vagy általad üzemben tartott rendszámos gépjármű után ugényelhető az utazási ktérítés.
2/3 anonim válasza:
Ha van jogsid es tudsz adni egy rendszamot, akkor fizetik.
En is anyumek autojanak rendszamat adtam le, egy masik kollegaval jarunk ketten az o autojaval es fizetik mind kettonknek.
3/3 anonim válasza:
Nálunk mindenkinek jár, aki le tud adni egy rendszámot. Én magamon kívül 7 embert hordok és mind az én kocsim rendszámát adta le és mindannyian kapják is. Szerintem ez is a logikus, mert senkit nem visznek pusziért, attól, hogy valaki mással társul, nyilván beszáll a költségekbe. Érdekesen is jönne ki, ha nem fizetnének nekik. Egy barátoméknál van úgy, hogy egy helyre járnak négyen és a 3 utasának nem adnak benzinpénzt, viszont a sofőrnek havi kb. 1000 km-re adnak 60ezer forintot, ami bőven fedezi a bejárását. Ilyen formában el tudom képzelni, hogy adnak egy embernek komolyabb hozzájárulást azzal a feltétellel, hogy vigye a másik 3 embert is, de az nem 9ft/km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!