Milyen jó ár/érték arányú dashcamet tudtok ajánlani?
Semmit sem tudok róla.
Hogya megy a töltése? Az aztóban valamibe be kell csatlakoztatni vagy az aksija napokon át bírja?
Bármilyen információ jól jön vásárlási linkekkel :)
A jobbaknak a töltése direktben az autó akksijáról megy (Pl. akár szivargyújtóról, vagy fixen bekötött kábelről az autó akksijáról), nincs bennük akksi ami elhasználódjon, csak egy kondenzátor.
A legjobbak:
Aukey DR02D - előre+hátra lát+extra GPS-t is lehet bele kötni ~30.000 Ft (extra GPS-el ~45.000 Ft, a GPS a pillanatnyi sebességet is rögzíti) - Ilyet csak Amazonról vagy eBayről tudsz venni.
Yi dash cam ~21.000 Ft (a legolcsóbb, ami már jó minőséget rögzít - GPS nélkül) - Ilyet magyar webshopokból is simán lehet kapni.
Az okostelefon kirakása is jó dolog, csak kicsit kényelmetlenebb és kisebb a látószöge - Androidra a Dailyroads Voyagert ajánlom.
"Androidra a Dailyroads Voyagert ajánlom."
Bár nem nekem írtad, de én is köszönöm ezt az infót. Már le is szedtem a programot, a legközelebbi utamon ki fogom próbálni! :)
Én ilyet vettem néhány hete: Navitel r600
Nagyon szép, részletes képet rögzít, néha csak a táj miatt nézem vissza (Sony optika). A hangfelvétel is tiszta.
Az autó szivargyújtójára kell kötni, amikor ráadod a gyújtást magától bekapcsol. Érdemes a visszapillantó mögé ragasztani a szélvédőre, a kábelét pedig körbe lehet vezetni a szélvédő körül. Parkolás közben mozgásra kapcsol be, ilyenkor egy külön könyvtárba rögzít. Mivel nam kap tápfeszültséget, a saját akkumulátorát használja, ami néhány perc felvételhez elegendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!