Ez jó első autónak? ( Mazda RX8 )
A magas fogyasztásra már felkészültem, csak ettől a 230LE-től félek kicsit, hátha nem tudom uralni a kocsit..
"hátha nem tudom uralni a kocsit"
Ez nem a lóerőtől függ, hanem a sebességtől. Márpedig bármennyire is hihetetlen, ezzel az autóval is lehet lassan menni. Akkor meg túl nagy baj nem lehet.
szerintem ez kicsit gyenge első kocsinak. A 17 éves fiamnak se vennék már ilyet. Sztem 300 lóerőnél kezdj. LOL
Mellesleg a sofőr számít, nem az autó.
Nem, nem jó első autónak. Nehezen belátható, nehéz vele parkolni, a Wankel-motor pedig érzékeny szerkezet, nem arra találták ki, hogy azon tanuljon meg az ember fia/lánya vezetni. Alacsony fordulaton rettentő nyomatékszegény, leégeted a kuplungtárcsát, ráadásul nagyon kell figyelni a hőmérsékletet és az olajnyomást.
Talán valami egyszerűbbel kellene kezdeni...
Az ára nagyon jó, de első autónak... nem tudom. Ha kibírod 3 évig, hogy ne küldd meg neki, akkor igen. Más kérdés, hogy úgyse fogod. Német haverom nemrég vett egy 200SX-et (S14; silvia;....), kb 3 hétig volt alatta egészben.
X
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!