Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri első autónak az Audi...

Megéri első autónak az Audi A6 c4 2.8?

Figyelt kérdés

pl ez:

[link]

2011. okt. 9. 19:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
NEM! Parkolásnál az akkora hátrány, hogy azt te soha nem fogod behozni. Meghúzod az nem 2 forint kijavítani. Biztos biztonságos, de nem éri meg. Válasz először egy kisebb sedant pl. opel astra f, fiat marea, opel corsa b, stb.
2011. okt. 9. 19:58
 2/25 anonim ***** válasza:

Falun ott parkolsz, ahol akarsz :)

Itt az a kérdés, hogy vajon akarsz-e egy ekkora dögöt fenntartani. Nem olcsó már az átiratása sem, mivel az első autód, horribilis lesz a kötelezője, és még egy km-t sem mentél. Azután a fogyasztása, majd a szervízelése.

Háromszor annyit vezethetsz egy kisebb autóval ugyanazért az összegért.

Nem véletlen, hogy már xarért-húgyért árulják őket, mégse kell a kutyának se.

2011. okt. 9. 20:06
 3/25 anonim ***** válasza:

Haveromnak van egy ilyen 100as Audija, csak az 2.0 benzin/gáz. Kicsit rohad. Valami kehéje van, mert baromi sokat eszik, benzinből nem nagyon áll meg 15 liter alatt. Van nyűgje az elektronikával is. ( ebből nem kell általánosítani, lehet csak ő nyúlt mellé.)

Egyik munkatársam mult hónapban vett egy ilyen 100/A6 Avantot, 2.5TDI-t de még a sor5öset. Árban az is ennyi volt,fogyasztásban viszont jóval kedvezőbb.(igaz azzal is csúnyán be lehet szopni).

Ha mindenképp ilyen kategóriáju autót akarsz, akkor gyűjts még és keress egy fiatalabb V6ost. 2000 körüli benzines Audit/BMWt/Volvot kapsz már "elérhető" áron.

Ha mindenképp ennyiért akarsz pénztemetőt, akkor A8. Az legalább alukasztnis, sosem fog elrohadni.

2011. okt. 9. 20:19
 4/25 anonim ***** válasza:
A az első gömbölyű 80as auditól az összes audi galvanizálva van, és csak akkor rohad ha előtte már szarrá volt törve, és úgy lett össszetákolva...
2011. okt. 9. 20:21
 5/25 anonim ***** válasza:
Én tudom,de melyik 1x éves kocsin nem volt még (minimum) a fényezés javitva? Haverom eddig kétszer cserélt sárvédőt, ezen kívül még egy két helyen jelent már meg rozsda.
2011. okt. 9. 20:45
 6/25 anonim ***** válasza:
Mondjuk az enyém :D 88as 80as, óra szerint 628e km van benne, de rozsda még mutatóba se :D
2011. okt. 9. 20:48
 7/25 anonim ***** válasza:
Hát akkor te mocskosul mázlis vagy :)
2011. okt. 9. 20:56
 8/25 A kérdező kommentje:
Na első 3! Akkor milyen kisebb, el nem rohadó, kevesebbet fogyasztó, olcsóbb fenntartású, emellett pont ilyen szép és ilyen felszreltséggel rendelkező autót tudtok ajánlani??? nah és persze ilyen áru...
2011. okt. 9. 21:27
 9/25 anonim ***** válasza:
hány éves vagy amugy csak ugy kiváncsiságbol?
2011. okt. 9. 21:38
 10/25 anonim ***** válasza:

3. vagyok:) Nézd, a "szépség" az relatív. Nekem ezek az Audik nem tetszenek. Ha neked ez tetszik, akkor hiába ajánl bárki mást, neked akkor is ez fog tetszeni.

Ennyiért magamnak nem vennék ebben a kategóriában autót, főleg nem ilyen "felszereltet" és összkerekest.

( fentebb sem mondtam, hogy ne vegyél ilyet vagy épp ezt, csak azt, hogy nézd meg mit veszel, mert ezekben jóval nagyobb a szopófaktor, mint egy fapados szecskában).

2011. okt. 9. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!