Miért eszi az autóm az olajat?
Szóval, írom mi a helyzet. Mazda 6, 2003-as, 1.8-as benzines 120 lovas, a motor rendben van, jól húz, erős, nincs kikopva, az autó hosszú út alatt sem fústól.
A kipufogó kormos, és úgy eszi az olajat, mint a benzint(na jó nem, de 500 kilométeren 2 litert lenyel)
Az autóban 247ezer kilométer van, nincs visszahúzva.
Mik lehetnek a problemak esetlegesen, és mennyire lehet költséges egy ilyen hiba?
húúú...ez már tényleg sok..pedig ez a jobb autók közé tartozik..
ez bizony blokkszétszedéssel jár..a munkadíj sem kevés, az anyagszükséglet a szétszedés után derül ki..
még a szerviz-munkafelvevő is csak saccperkábé mondana valamit..akár +- ötvenezer..
Őszintén mondom, hogy nem füstöl, nekem is ez a nagyon fura, és az olaj se csöpög, észrevehető mennyiségben, vagyis sosincs alatta olaj :-?
Megkérdeztem egy sufnituning haverom, aki konyít valamit az autókhoz, és o is a dugattyúgyűrűk letapadásara tippelt. Sokba fog kerülni szervizelni ha tényleg ez a baja?
Köszönök szépen minden segítséget srácok, tényleg!
#2 értem, köszönöm szépen!
Természetesen az lesz a vége, hogy viszem szervizbe, csak gondoltam előtte körbekérdezek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!