Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha az autóm kormány hidrauliku...

Ha az autóm kormány hidraulikus rendszerébe a nem a gyári adatoknak megfelelő 'zöld' hidraulikus olajat öntöttem hanem a piros 'minden szervó rendszerhez való' olajat, akkor mi baja lehet a szervórendszernek?

Figyelt kérdés
Sajnos amikor meghallottam azt a tipikus zúgó hangot ami ugye azt jelenti h elfogyott a rendszerből az olaj és pótolni kell, akkor éjszaka volt és a sokadik benzinkúton ahol végre találtam ilyen szervó olajat csak ilyen általános piros olaj volt. erre rá van írva h minden szervóhoz jó, d a bárdinál meg az van a gépben h ehhez a zöld a jó (ami persze 4x annyiba kerül) és azt mondtak h "elvileg" csak ez a jó bele. Persze a pirossal simán ment az autó, tökéletesen működött (nem látok bele persze, nem tudom h belül hozott e létre bármi problémát)

2017. máj. 25. 10:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Mondjuk a tömítések esetleg (hamarabb) tönkremennek.
2017. máj. 25. 11:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Jó az bele.
2017. máj. 25. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!