Audiból melyik?
Sziasztok!
audi a4 b8 vagy audi a6 c6 a kiszemeltem viszont csak benzinest szeretnék mert a dízelről nem sok jót hallottam
úgy alapból sem. a4 1.8 T illetve a6 2.0 mennyire jó benzinesben? sajna azért csak 2.0-ig nézek mivel Írországban ahol élek nem igazán adnak 25 alatt 2.0 feletti autóra biztosítást. fontos lenne az is ,hogy az A6 automata váltója mennyire problémás? És még annyi érdekelne ,hogy láttam több 3 ezer feletti audit ami sokkal jobban felszerelt mint 2 ezres társaik. ez miért lehet? vagy csak videóban nem jön át annyira franc tudja.
Ha te a VAG dízelekről rosszat hallasz (leszámítva ezt a dízelbotrány témát), akkor vagy nagyon rossz a füled, vagy nagyon rossz helyen hallgatózol...
Egyébként két külön kategória, két generáció.
Én személy szerint az A4-et venném, mert jobban tetszik a frissebb design.
Egyénként meg, logikusan akinek van több pénze a nagyobb motorra annak több extrára is van, de ez csak általánosítás (persze azért hülyeség videók alapján ezt kijelenteni, meg kell nézni a hirdetéseket, és olyat keresni ami megfelel)
A4 B8, mert az szép. A másik szerintem otromba. :D
De ha nem a kínézet az első, akkor a másik, hiszen az kényelmesebb.
B7es a4-em volt. 2.7tdi.
Kanyarkövető cseszekedett egyszer (kétszer,háromszor)nagyon sokba fájt az állandó javíttatása a kanyarkövető motorikájának,elektronikájának.Semmi más baj nem volt vele.10ből 9pontot adnék neki de ha nem lett volna a kanyarkövetős sz@rakodása akkor 10/10.
""megbékélve a dízellel de még nem is próbáltam igazából""
Próbálj ki egyet a bazárban és megtudod :) Nézd a fogyasztást is milyen kevés padlógáznál is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!