Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megfelelne egy kisautó családi...

Megfelelne egy kisautó családi autóként?

Figyelt kérdés

Kisautó alatt az ilyen Yaris, Corsa méretű autókat értem.

Én személy szerint nem vennék ilyen kicsi autót pedig az első autóm ilyen kategória volt.

Korábban azt gondoltam hogy nem szükséges nagy auto mert régebben kispolszkival meg trabanttal is megoldották az utazást a családok. Viszont most családapaként tapasztalom hogy még egy Astra méretű autó sem mindig elég. A gyerekülésnek is kell hely, a babakocsinak meg egyéb cuccoknak.

Amerikában kifejezetten nagy autókat vesznek a családok és ez mindig is így volt, akkor is mikor a magyarok Trabanttal mentek a balatonra.

ma 02:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Kényszermegoldásként ha nincs jobb természetesen megteszi. Mivel egyterűek alig vannak szerintem a furgonok személyszállító változata a legpraktikusabb családoknak.
ma 05:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Meg kéne feleljen, csakhát elszálltak az igények és a kényelem fontosabb, minthogy emiatt kinyírjuk magunkat. Én azt mondom, hogy bőven elég kéne legyen ekkora méretű autó is 3-4 fős családoknak, aztán ha évente egyszer pereg az egy-két hetes nyaralás, akkor fel kell rakni a tetőcsomagtartót, ha szükséges.

De ha mégis nagyobb autó kell a hely miatt, akkor kombit kell venni. Abban tényleg van hely.

ma 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!