Honda Civic 8. gen. (UFO) - aki tulajdonossa az ilyen autonak, le irna melyik motorral van neki es hogy mennyi az atlag fogyasztasa varos/es kivul?
1.8 benzin ,140 lóerő 6 gang.
Type-S facelift.
8-9 között eszik városban.
130-cal pályán 6 környéke.
utolso koszi a valaszod
amugy a dizelt nezegetem, en kb. 100 -al mennek vele (országuton, egy ket faluval) , kb 40km -ert . Szerinted realis a 4,5 - 5l fogyasztás ilyenkor?
Necces.
5,5-6,5 között.
De a benzines is kerek ennyivel elgurul.
Csak nincs DPF ,kettőstömegű és egyéb :D
3as vagyok. Szerintem egy 6literre minimum számolj. Ahogy az utolsó is megmondta, a dízel egy érzékenyebb lélek mint a benzines, de az köztudott, hogy egy honda benzines szívó motornál nincs jobb a világon. Én is azt néztem először, de aztán találtam elég jó áron egy jó állapotú dízelest, és úgy voltam vele, hogy állandó autópályázásra talán még jobban is járok vele.
Amúgy is 5 éven belül le akarom cserélni egy type-rre.:)
Mivel hosszú utakra használom ezért a DPF-el nincs baj mert van ideje kormolódni. Kettőstömegűvel se volt még bajom. Egyedül a kuplung csúszik kicsit, de ez kb típushibája a dízel civicnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!