Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vélemény ezekről a gumikról?

Vélemény ezekről a gumikról?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból 320d-re előre hátra ezek szerintetek ?

[link]

[link]

2018. márc. 7. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:
19" egy 20d alá? Minek? Ha már ekkora felnit rakok alá akkor legalább egy új Sport contact garnitúrára való legyen már.
2018. márc. 7. 20:57
 2/6 A kérdező kommentje:
én meg inkább 100ezres kerekek helyett másra költöm a pénzt :) de szerintem ez mindenkinek a magánügye
2018. márc. 7. 21:22
 3/6 Beviz Elek ***** válasza:
Pirelli rendben van, de a Linglongot nem venném meg
2018. márc. 7. 23:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Komolyan egy kínai hulladékot hasonlítunk egy prémiumhoz? Vegyél inkább 4 új Barum-t vagy ilyesmi...

"Akinek van pénze majomra, annak legyen banánra is"

2018. márc. 8. 07:12
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az őszinte hozzászólásokat ! 4darab új falken lett a vége elötte is az volt rajta meg voltam vele elégedve :)
2018. márc. 11. 18:45
 6/6 A kérdező kommentje:
linglongon azért gondolkoztam mert találtam jó áron újakat és az alfások esküsznek rá állítólag meg van ismerősömnek is linglongja és szereti ... attól mert kínai és olcsó alsókategoriás attól még nem biztos hogy rossz
2018. márc. 11. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!