Mi a véleményetek ezekről a zöld postai t4-es transporterekről?
Kis kilóméter?
Anno amikor még Barkasok voltak nagyobb számban a postánál, már akkor volt pár transporter, amiben volt 900 ezer km a szervízkönyv szerint. Ez 1996-ban volt.
Még néztem is, hogy a motorhoz addig nem nyúltak egyáltalán, és ment mint a golyó.
Akkor ezek nem postai autók?
Ennek a hirdetőnek 5 ilyen t4 hirdetése van, mind 200.000 km alatt bőven.
Ezek nem feltétlen postai autók, bár nekem kicsit gyanús az a futás még így is.
Postakocsikkal az is a gond még, hogy minden háznál megáll, az iszonyatos kuplung és váltóterhelés miatt 150 ezerrel is lehet szar az egész.
Bár házhoz járni a kisebbek szoktak inkább.
Van a hirdetőnél Postás Fiat Doblo is, 110k km-nál olyna a kormánya,mint amiben 800 000 van :D :D
(én legalábbis találtam a HaHun olyan Doblot, aminek 380 000nél különb beltere van).
Óratekerés lvl végtelen :D
Csak nézd meg a kormányt és a légzsákot...
Egyébként nem biztos, hogy postai, lehet akár valamiféle honvédségi, rendvédelmi szerv járműve is, akkor meg állhat akár folyamatosan is.
Dolgoztam a postánál ezekkel a járműveken,300e km felett adták el őket párszázezer forintért több évvel ezelőtt(itt meg már 700e+áfa), szinte kizárt dolognak tartom hogy 152.000 km-es eladták volna őket és csak ennek a kereskedőnek...
Mennyire hihető hogy egy 19 éves haszongépjárműben csak ennyi legyen?
Az biztos hogy rendszeresen karbantartották őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!