Szerintetek megvalósítható?
Vettem tegnap egy Tesla Model 3- ast.
Jól megy a sok lóerős motorjával, húz mint a veszett marha.
Jó meleg is van benne, képzeljétek olyan meleg van benn 5- perc után meztelenűl kell beülni. Ja és mindezt 15- 20- méterről bekapcsolom a mobilommal, ki sem kell menni a házból hozzá!
Ilyenkor mindig mosolyogok, mikor látom a szomszédot pizsomában szaladni kifele beröffenteni az 1000- es swiftet, én meg csak mosolyogva mutatom neki a telefont, meg lóbálom a tesla kulcsát, hadd irigykedjen! Bár szerintem nem érti mit akarok mondani, mert olyan hülye arcot vág olyankor, néz, mint kapu az újborjúra, legyint egyet, oszt ott ahogy jött, úgy szalad be a papucsába a házba, miközben az 1000- es swift tolja a füstöt.
Visszatérve az eredeti problémára... tök jó ez a tesla, meg minden, de kevés a megtehető km. Vagy a fogyasztás túl magas, nem tudom.
Eddig 2000- km- ert mentem vele, de mindig tök hamar lemerül benne az elem. És sokáig tart feltölteni. Vhogy csökkenteni kellene a fogyasztást.
Így hát az az ötletem támadt, h teszek a szivargyújtóba ilyen szivargyújtóba dugható fogyasztáscsökkentő bizgenytyűt.
Ha igaz, amit a dobozára írtak, akkor akár 50%- al kevesebbet fog tőle fogyasztani a kocsi.
A dobozára ez van írva: “Half as much use, half as much consuption”
Ez azért elég ígéretes. 50%- megtakarítást ígér még a szlogenjük is. :)
Ha ez igaz, pont dupla annyit km- ert fogok tudni megtenni vele, mint nélküle.
Vki, akinek teslája van próbála már? Van tapasztalat?
Szerintetek megéri ilyet tenni a kocsiba? Nem olcsó a szerkezet, nem szívesen dobnák ki több ezer ft- ot, h mégsemnilyen hatékony. Csak azért h a végén a fészerben végezze és azon kelljen gondolkozzak, h h is tudnám értelmesen újrahasznosítani... mint a többi cuccot, ami ott végezte.
Szóval várom a tapasztalatokat. :)
Na, megint megjött az okoskodó 72%- os...
De minek?
Humor?
Ez szánalom kategória nem humor....
attól nagyon de nagyon messze van
Te még a szánalmashoz sem érsz fel, hogy itt sírsz, mint egy óvodás és nyomkodod a jelentés gombot.
Van akinek van humora, azt szórakoztatja.
Picsogni menj máshova szerintem, mert az a szánalmas, nem ez!
itt a 72%-os
lehet lepontozni, leszarom
kb. 10 év gyakorizás, és több mint 6000 megválaszolt kérdés után nem nagyon tudjátok befolyásolni a statisztikámat
Ameddig a kedvenc kategóriáimban benne vagyok a top25 válaszolóban, a ti véleményetek egyszerűen nem releváns.
Ahhoz képest jól elbutúltál 72%- os.
Szerintem kaptál az elmúlt hetekben pár visszajelzést arról, mekkora nagy barom vagy.
Miért nem vonod le a következtetést és fogod be végre a pofád?
Senki nem kiváncsi az okoskodásaidra, sem arra, hogy tudod jelenteni a becsületes kérdésfeltevőket, mint egy ovis!
"A Tesla kb. 350 km hatótávval rendelkezik."
Fűtéssel vagy nélküle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!