Néztem ilyen autóversenyt a tv- ben. Feltűnt, h a kanyarok előtt ahol videózzák a kocsikat verseny közben, a kerék belsejében narancs színű ledekkel meg van világítva a féktárcsa. Meg néha gőz is jön ki, ahogy vízzel locsolják a hűtés érdekében.
Arra gondoltam, h nekem is ilyen menő legyen a kocsim, tennék be ledeket én is a féktárcsába, így főleg sötétben lesz látványos . De azon is gondolkoztam, h veszek ilyen neon sárga festéket, azzal lefesteném a tárcsát és ugyanaz a hatása lesz, mint a versenyzők kocsijának. Csak az a baj, sötétben ez nem látszik.
Szerintetek melyik megoldást válasszam? Esetleg mindkettőt egyszerre?
2018. márc. 4. 20:18
1/10 anonim válasza:
Idióta Troll!
Face-en a helyed!
2018. márc. 4. 20:23
2/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon is megvalósítható, Nagyon Menő kolléga! :)
A narancs led a féktárcsán nagyon- nagyon menő! :)
2018. márc. 4. 20:23
3/10 anonim válasza:
A nap második legjobb kérdése... a diesel állófűtéses simson tsnkos tesla után. :)
Nagyon Menőőő! :D
2018. márc. 4. 20:30
4/10 anonim válasza:
Milyen facen?
Érti vki?
2018. márc. 4. 20:33
5/10 anonim válasza:
Úgy látom ez az oldal is egyre hiteltelenebb lesz a bugyuta kérdések miatt is!
2018. márc. 4. 20:33
6/10 anonim válasza:
Gondolom Facebook-on.
Ott is elég sok paréj van, igen.
2018. márc. 4. 20:40
7/10 anonim válasza:
Linkeld ide h belinkelted! :)
2018. márc. 4. 20:41
8/10 anonim válasza:
Fúrd át a tárcsát, azt mehet bele az 5 milis ledcsokor, de ha van eszed, teszel bele egy cmos IC-t is, meg egy potmétert a gázpedálhoz, hogy léptesse is a különböző szineket. Te leszel vele a falu bikája.
2018. márc. 4. 21:28
9/10 D. Brasco válasza:
Az a baj,hogy amit te szeretnel az csak dupla 1000-es swift motoros önjáró sószóró hóekén valosítható meg!
2018. márc. 5. 07:59
10/10 anonim válasza:
Miután lefestetted a féktárcsákat neon zöldre, vékonyan kend be motorolajjal. Így kevésbé kopik fékezéskor a festék. De csak vékonyan kend, ne vastagon!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!