Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Benzin vagy Diesel?

Benzin vagy Diesel?

Figyelt kérdés
Ki mire és miért esküszik?
2018. márc. 4. 14:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ha városban napi 8-10km-eket rohangálnék, akkor egyértelműen benzines autóm lenne. Ezek a mostani turbós benzinesek már egész fürgék. Igen, nem faék egyszerűek és sok bonyolult drágán javítható alkatrész van bennük. De emiatt nem szívom a fogamat. El tudom fogadni, hogy valamit valamiért.

Mivel 220km-re autópályán ingázom és saját magam fizetek a tankolások után, azért dízelem van. A fogyasztás mellett az sem mindegy hogy 350Nm a rendelkezésemre áll. Tetszik a karakterisztikája, hogy azonnal megindul ha lenyomom a gázpedált.

Azt én sem hiszem, hogy az Euro6-os dízelemtől fog kihalni a fél világ és a benzinmotor pedig csakis gyógyhatású rózsavízpárát enged ki magából. Kicsit el van túlozva ez a dolog, de hát ez a terned ma. A füstölgő, EGR-t és részecskeszűrőt kiiktaott koromokádó csotrogányokat viszont azonnal a helyszínen kivonatnám a forgalomból. Ezzel teljesen egyetértek.

2018. márc. 5. 15:02
 22/23 anonim ***** válasza:

azért veszünk dízelt többnyire mert pályán megyünk és a dízel nyomatéka,ereje autópályán helyettesíthetetlen." 

"Ez sem igaz. Nagyon sokan autópályát sem látnak évekig."

Arról én nem tehetek hogy sokan rendeltetészerűtlenül használják a dízelüket.;)

A dízel pályára való nem városba.

2018. márc. 5. 19:40
 23/23 anonim ***** válasza:

Negatív számrendszer? :D És még te beszélsz IQ-ról... Tiszta vicc :D

Nem engem kéne megkérdőjelezni hanem be kéne ülni egy 3.osztályos matek órára.

2018. márc. 5. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!