Benzin motor vagy Dieselest?
Kérdésem és kérésem is volna egyben hogy egy laikus számára (nem vagyok autószerelő) írja le nekem hogy benzines autót érdemes venni vagy dieselest. Előnyei, hátrányai ennek annak. Nagy körvonalakban tudok mindkettőről ezt azt.
Pl, mennyivel kerül többe egy dieseles autó fenntartása mint egy benzinesé HA így van,fogyasztás,stb. és ehhez hasonló hasznos információkat kérnék!
Számomra az autó Aból Bbe jutásra kell,nem versenyzésre és hosszú távon számolnék az autóval, ha már megveszem. (első saját autóm lesz, az egyik kinézett autó pl a Citroen C Elysee 2013)
előre is köszönöm
Köszönöm a tanácsot, de látom te sem élsz a nélkül teljes életet hogy ilyen stílusban okoskodnál. Köszi de nem kellenek az ilyen hozzászólások. Ha fárasztó számodra akkor ezt mért írtad? sírásra van energiád mi...
Azért írtam ki, (újra) egy ilyen kérdést mert nem vagyok autószerelő nem értek úgy az autókhoz. És FRISS, a mostani autókról szeretnék friss információkat gyűjteni, nem a 2000-es autók motorjairól szériáiról. Nem tudom van e jelentős különbség a régebbi és mostani motorok között, biztos van, ismétlem ezért szeretnék friss információkat gyűjteni róla,( említett típusról is), bocs hogy merészelek kérdezni, inkább mássz vissza a fára..
Lehetőleg segítőkész válaszokat kérek a továbbiakban, ha valaki nem segíteni szeretne hanem játszani az agyát, akkor ha kérhetem ne itt..köszönöm
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=benzin+d%ED..
Az utolso ilyen kerdes alig egy hetes.......
Kereső...
Ha rövid távok akkor benzines, ha hosszú, akkor dízel.
Ha normális állapotút veszel, akkor megdől a dízel sokba kerül sztereotípia
Napi 60 km-nél már jelentősebbet spórolsz egy dízelen.
Más kérdés hogy a franciák sosem tudtak megbízható dízelt gyártani,de nem szeretnék offolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!