Benzin motor vagy Dieselest?
Kérdésem és kérésem is volna egyben hogy egy laikus számára (nem vagyok autószerelő) írja le nekem hogy benzines autót érdemes venni vagy dieselest. Előnyei, hátrányai ennek annak. Nagy körvonalakban tudok mindkettőről ezt azt.
Pl, mennyivel kerül többe egy dieseles autó fenntartása mint egy benzinesé HA így van,fogyasztás,stb. és ehhez hasonló hasznos információkat kérnék!
Számomra az autó Aból Bbe jutásra kell,nem versenyzésre és hosszú távon számolnék az autóval, ha már megveszem. (első saját autóm lesz, az egyik kinézett autó pl a Citroen C Elysee 2013)
előre is köszönöm
10#Magadnal vagy? Az 1.9 dci, bármelyik bmw motort odaveri.
Ha japán a benzin legjobbja, akkor franciahon egyik legjobb és legkiforottabb dízel terén.
1.9 dci
1.9/2.0 hdi
Jtd
Bármelyik jó választás!!!
Napi 120 km az annyi mint évi kb 30 ezer km
A franciák nem tudnak megbízható dízelt csinálni?????
Akkor ki tud?
Az 1.5 1.9 2.0 dCi motorok verhetetlenek megbízhatóságban és dinamikában egyaránt.
És a HDI se egy olyan elcsxszett valami.
Bár én jobban szeretem a dcit akkor ha választanom kéne egy 2.0tdi és egy 2.0hdi között tuti hogy a hdit választanám.
Én dízelt vennék akárhova is kell.Ha rendesen karbantarttatod(nem te otthon!)akkor tuti hogy ennek se lesz semmi baja.Csak szimplán jobb vezetni.
Előttem szóló 38%os
C-elysee hogy lenne 2000 előtt.
És még ez autószerelő.
Ezért tart itt a magyar használtautó piac.
köszönöm az eddigi válaszokat.
És maradjunk a példámnál, a C Elyseenél, hogy az ezekben (2013) az években gyártott autók, tudom típus függő is de akkor vegyük csak a Elysee-t. Benzines és a dieselt. Ezek a motorok úgymond hány km-re vannak tervezve? mennyit bírnak? Persze rendszeresen karbantartva, nem széthajtva,az autóra figyelve, vigyázva használnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!