Benzin vagy Diesel?
Figyelt kérdés
Ki mire és miért esküszik?2018. márc. 4. 14:17
1/23 anonim válasza:
Benzinre mert nem Diesel
nem
Dieselre, mert nem Benzin
2/23 anonim válasza:
nekem egyértelmű diesel. lexarom, hogy környezetszennyező, ugyanolyan szennyező a fával/szénnel fűtés, a gyárak, stb...
4/23 anonim válasza:
Dízelre,mert takarékosabb és fürgébb.
5/23 anonim válasza:
Jelen életkörülményeim között csak a dízel.
Ha rövid távokra járnék vagy annyit keresnék, akkor benzin.
6/23 anonim válasza:
Nekem benzin! Az a legjobb!
Egyes márkákban pedig a diesel
8/23 anonim válasza:
Jelenleg dízelem van, de csak a spórolás miatt, meg vagyok elégedve vele, keveset fogyaszt, viszonylag jól is megy, de részemről sokkal szívesebben vezetek egy nagy köbcentis benzines autót.
9/23 anonim válasza:
Dieselre. Mert semmilyen hátránya nincs már a benzinesekkel szemben, cserében sokkal kevesebbet fogyasztanak, és még kellemesebb a karakterük is (a nyomaték miatt ugye). És abban is erősen kételkedem, hogy annyira szennyező lenne, mint ahogy mondják, vagy ha szennyező is, akkor meg ne tegyünk úgy, mintha a benzines nem lenne az.
10/23 anonim válasza:
"És abban is erősen kételkedem, hogy annyira szennyező lenne, mint ahogy mondják, vagy ha szennyező is, akkor meg ne tegyünk úgy, mintha a benzines nem lenne az."
Nyilván szennyező a benzines is, csak épp nem okádja magából az erősen rákkeltő nitrogén-oxidokat. Ami azért egy elég nagy előny. Csak az a baj, hogy az emberek önzők, ússzák meg olcsón a tankolást, tökmindegy mennyi mérget eregetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!