Otthon meg letehet tanulni autót szerelni?
Arra gondoltam hogy veszek egy régebbi egyszerű felépítésű autót és azt szerelgetni mint pl:golf2,renault clio, punto stb
Az alapokat meg lehet így tanulni?
érdeklődés és műszaki érzék esetén hogyne.
ha tudsz angolul, akkor az internetről mindent megtalálsz. youtube, szervizdoksi, stb...
a berohadt csavart kiszedni meg megtanulod :) ez is a móka része.
persze egy jó adag szerszám kell majd.
Igen!
Bárki bármit mond, ne foglalkozz vele!
Én is így tettem 3 éve.
A szervizek, szerelők sorozatos átveréseit és lehúzásait meguntam és a munkadíjakat szerszámokba forgattam.
(Most lépek az 500e.-huf fölé egy mindkét tengelyt fogadni képes rámpával...)
Azóta magam csinálok mindent a 2 kocsin.
Lett egy rakás típusspecifikus és általános célszerszámom is, meg a szokásos alapvető darabok. Olyanok is, amik még néhány szervizben sincsenek, inkább kalapálnak helyette!
Precizitás, műszaki érzék és hajlandóság kell hozzá!
Ha ez megvan menni fog!
Persze ha nincs róla papírod, akkor mindig azt fogod hallani, hogy semmirevaló fotelszerelő vagy!
Na ez ne aggasszon!
Ha már a sajátjaidat meg tudod csinálni az is nagyon jó és nem húznak le.
Idővel pedig kialakulnak kapcsolataid és az alkatrész beszerzés lehúzás részét sem kell elviselned, mert maximum-kedvezménnyel veszed majd azokat!
A berohadt csavarokat is megtanulod majd kezelni, nekem is ment, pedig két 20 éves kocsin volt bőven ilyen.
Mivel a jó szerelők hagyták berohadni, elnyalt fejjel visszatették és néhányat bele is törtek.
Szóval hajrá, mert szükség van a valóban elhivatott szerelőkre az országban mostanában!
Ja és szerszámból jó minőségű kell, nem a Tesco-s csillag-villás készlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!