Mennyire vészes ma egy 2008-as Audi A6 3.2 FSI Quattro Tiptronic fenntartása? Most tervezem megvásárolni 200. 000 kilométerrel. Kíváncsi vagyok mire számítsa.
Attól függ mennyi sok neked.
Van aki egy gyertyacserét is katasztrófaként fog fel , még más kalkulál egy váltócserével is.
Nekem 2.0 TFSI multitronic volt.
Az autó nagyon jó, szerethetö. Audi szerviz felejtös, 180 000-es szerviz volt 500e ft.
"Kíváncsi vagyok mire számítsa."
Óriási s**pásra.
Nekem kicsit hihetelen az a 200 ezer km.
Azért aki A6ost vesz nem kis motorral az megy is és nem évi 20ezret szerintem.
Mivel FSI és 2008-as így számolni kell egy szelepszár tisztítással én szerintem.
legnagyobb cumi persze a váltó lenne ha baja lenni.
Ha esetleg vissza pörgettek benne egy 100-ast akkor azért ennek esélye sem olyan kevés.
Fogyasztása biztos nem lesz csekélyke de gondolom azzal tisztába vagy hogy 3200ccm-t etetni is kell nem csak levegővel.
Nekem azért az ár gyanús, én nem vennék ilyet.
Egy éve vettem én is audit több kategóriával lejjebb, A3-ast kicsit fiatalabb 10-es gyártás 11-es forgalomba helyezéssel. De többe került ez a kis A3 1.4tfsi 100 ezer km-rel mint a nagy A6 3.2 fsi quattro amit kinéztél.
azért ez elgondolkodtató szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!