Audi a6 megéri?
Ez az autó szerintetek megéri ezt a pénzt? 206 000km van elvileg benne de az ülés + az elektromos ablak kapcsoló elég viselt, de viszont beleültem az autóba és nagyon tetszett.
tesa etyem a szívedet egy duplamotyorosz ezres szivszt jobb.
Ez v6 meg tédéjí és kvátdró mexasztán van benne dpf és az Áhat nem tartós ám!
Oké rajos koci de a tesóm nembír annyit éccaka dógozni, hogy kifizese a szervízszámlát pedig mán műszerfalon kivan kötve minden hibaégő, hogy ne égjen.
Háát, maga a 3.0 TDI A6 megéri, de nem ez amit linkeltél. Túl olcsó, már ott gyanús.
A 206 ezer km nem lenne sok (ha igaz lenne), az enyémben majdnem 350 ezer van. Bár az Audiknak típushibája a gombok kopása, az enyémben újszerű mind (igen, szoktam vágni a körmöm). Ennyi pénzért talán 2005-ösből kapsz normálisabbat, az is ugyanilyen, szóval ne az évjárattal foglalkozz. Ja és a kilóméterrel sem.
Beccsszó én és a tesóm is adunk garanciát, hány évet kérsz rá?
Jó van nem mind ojan mint az AAAautó a rák etye ki őket de a többi kufárban se bíznék, mind szeretik a simliskedést.
Lekszusz vagy péenvé esetyleg merszí?
Látod áááá6 tulaj is írta övé szebb több óránál! Bixtos tekert az orra!
530d? komojan mondom, jobb a dupla motoros ezres szvisztné is!
Hogyha mégis megveszed vigyé magaddal ojan szerelőt aki nem csak a rezet ismeri fő ebben hanem bűtykőt má ilyen áááhatot! Sok a mókkolt koci a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!