Mivel tudnék pár plusz lóerőt adni az autómnak?
Opel Astra F 1.4, 60HP.
Ha már + 10 lóerő lenne az is jó.
Nem szoktam száguldozni csak pl előzni nem merek ha jönnek szembe mert tudom hogy nem képes rá, vagy nagyon nehezen, ezért lenne rá szükségem.
Mivel tudnék pár lóerőt nyerni?
Csak egy kicsit kéne több erő, nem tudok félre tenni, ráadásul szeretem az autóm.
Később, kb 2-3 év múlva maximum le tudom cserélni, hitelt kocsira biztos nem fogok felvenni, dízelt pedig semmiféleképpen nem veszek, inkább nagyobb benzinest, de később.
Azt elarulnad akkor hogy nulla pénzből hogy akarsz tuningolni?!
Egyebkent akkor egy dolgot tudnék ajanlani "teljesitmeny noveles " szempintjabol.....az legalabb ingyen van:súlycsökkentés!Górjál ki mindent az autobol ami nem feltetlenul kell es csak plusz súly:pl hátsó ülés pótkerék kárpitok....csodat ettol se varjal de vagy 30-40kilotol meg lehet igy szabadulni
Akkor meg is van a válasz:
Súlycsökkentés + ha van 20000-ed, akkor egy direkt légszűrő.
Ezektől kapsz egy kis pluszt.
Kérdező, meséld már el, hogy szoktál előzni_pontosan_!
Hogy váltasz, meddig húzatod?
A maximális forgatónyomaték 2800-nál van, a maximális teljesítmény 5200-nál. Ennél tovább nem érdemes pörgetni, és a maximális nyomaték alatti fordulatról nem érdemes elkezdeni az előzést.
Ha te már, félve hogy "valami tönkremegy", már 4000-nél elváltasz, akkor meg is van a hiányzó 10, vagy inkább 12 lóerőd.
Nem tuningolni kell, hanem megtanulni használni azt a teljesítményt, ami a rendelkezésedre áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!