125-ös motor vásárlás papír nélkül?
Üdv, szóval: ha valakinek felmerül venni egy 125-ös motort (amiből van 50-es is gyárilag). Papírok szerint 50-es. (Tudom, az nem hivatalos, semmit se ér...) És a helyzet az, hogy csak 50-es motorra van jogsija. Ha az ilyen személyt elkapnak közúton mire számíthat? Pl. eltiltják a jogosítványtól? Pénzbírság? Motor lefoglalása? Stb. Konkrét tényekre lennék kíváncsi.
Ez csak egy kérdés, nem érdekel az a szöveg "Ezt már ezerszer kérdezték" "Veszélyeztetik a hasonlók a közlekedőket" "Kispénzből akar nagyban motorozni" stb. Ha szeretnél trollkodni, vagy szórakozni, vagy kioktatni bárkit, rossz helyen jársz. Ugyanis nem magamról beszélek, hanem ismerősömről, aki nagyban tervezget hasonlókat. Le szeretném beszélni. Vele szoktam motorozni, és nem szeretném ha jogsija elvesztése után már egyedül kelljen motoroznom. (Nekem van Yamaha dt 50-esem, am6-os, az igényeim bőven kielégíti) Előre is köszönöm a válaszokat!
"Ez csak egy kérdés, nem érdekel az a szöveg "Ezt már ezerszer kérdezték" ""
Pedig tenyleg also hangon ezerszer kerdeztetek ezt mar itt....eleg lett volna a keresőbe csak annyit irni,hogy 125-ös motor,gyakorlatilag az összes találat erről szól.....de akkor leirom ezeregyedjére is,higy a legjobb ami történhet veled hogy a rendő elkap vele.....az igazi csemege az lesz ha kárt okozol,vagy balesetet esetleg halált!!gyakorlatilag egy életre elintézed magad vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!