BMW M-s felirtu szériák miért füstölnek úgy mint a DIESELEK?
Figyelt kérdés
Nagyon sok M márkajelzésű M s BMW-t látok, de akkor kormot nyomnak mint pl: 2-s VW 1.9 TDI Golf. Vagy azt jelenti a BMW-nél, hogy van egy dieseleM?2018. febr. 28. 22:05
11/13 anonim válasza:
Most látom, 330ci. Az akkor az lesz jó autó
12/13 anonim válasza:
Én pl le is vetettem az e46-om hátúljáról a 320i feliratot! Valahogyan utálom ha rajtuk van.
Én is megtehetném hogy veszek 2 kis műanyag darabot oszt már egyből 5.0 motorral van....D
Szánalmas...
13/13 anonim válasza:
Múltkor elöttem is rajoskodott egy ilyen füstölő m-es ócskavassal egy gyerek. Elegánsan indexeltem majd leelőztem a romhalmazt. A vicc az, hogy még rá is lépett a gézra, hogy ne tudjam leelőzni :D
Csak nem tudta hogy a Japán vasamba 260 mén dübörög ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!