Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW M-s felirtu szériák miért...

BMW M-s felirtu szériák miért füstölnek úgy mint a DIESELEK?

Figyelt kérdés
Nagyon sok M márkajelzésű M s BMW-t látok, de akkor kormot nyomnak mint pl: 2-s VW 1.9 TDI Golf. Vagy azt jelenti a BMW-nél, hogy van egy dieseleM?

2018. febr. 28. 22:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nagyon sok M-es BMW-t nem láthatsz, mert elég ritka. Sokan ráaggatják a 20d-re az M jeleket, szerintem inkább ezt látod. Egyébként létezik már M-es dízel, pl. M550d.
2018. febr. 28. 22:08
 2/13 A kérdező kommentje:
2000 évek körüli Bmw-re gondoltam, amit most iskolák előtt is látható természetessen M felirattal.
2018. febr. 28. 22:13
 3/13 anonim ***** válasza:

Ezekből igazi M3-at kb. szőkőévente látok, vagy ha eltévedek egy találkozóra. Az mind dízel lesz, amire utólag ragasztottak pár M betűt.

Egyébként létezik úgynevezett M sport csomag ezekre, de tudtommal azokra sem raknak M feliratot, csak néhány beltéri elemre, kormányra, váltógombra. Ez tulajdonképpen egy afféle felszereltségi csomag, optikát, sportfutóművet, fekete tetőkárpitot tartalmaz.

2018. febr. 28. 22:17
 4/13 anonim ***** válasza:

Az enyémen is ott van hátul az M logó, és dízelem van. És igen, 2000 évjárat körüli. Sokszor megkapom én is a fent leírtakat, úgyhogy szeretném rendbe tenni, ha megengeded!

Amire te gondolsz, pl E46 esetében, az az M3. Ami valóban nagyon ritka, 333 le sor6-os benzinmotor. Igazi fenevad, a kor egyik legjobb modelje. Viszont ennek a hátulján M3 feliraf van.

Az én autóm viszont egy kívülről 95%-osan ugyan így kinéző példány. Annyi, hogy nincs az első sárvédőn oldalt szellőzőrács, illetve a hátsó lökhárító más és nem 4 kipufogós.

Ezt M pakettnek hívják, pontosabban M pakett II. Húzos felár volt, amikor évekkel ezelőtt valaki ilyet rendelt. Tartoznak hozzá M jelzéses dolgok az autóban, illetve egy sport futómű alatta. Feszesebb, és alacsonyabban ül az autó a hagyományos e46-okhoz képest.

Az emlébát hátulra én ragasztottam, de nem M3, hanem M///, ami a pakettet jelenti.

Egyértelmű, hogy nem az a célom, hogy a kissé kormoló 3 ezres dízelemmel elhitessem, hogy egy sor6-os benzines :D már indításkor észrevenni, hogy nem M3.

Szerintem jól áll rajta a felirat, nekem tetszik, és jelzem a kevésbé jártas embereknek, hogy nem sima e46-ról van szó, amit megkapni 600-700 ezertől, hanem m pakettes, amit itthon 1,5 alatt nem láttam még. Nem nagyon ritka azért, de sokkal szebb, mint a hagyományos társai.

És egyébként az újabb M pakettes, de nem M motorral felszerelt új autókra már a gyár is ráteszi a logót. Pl M2.. létezik M2, illetve M pakettes 235i. Mindkettőn ott az M betű, csak a mögötte lévő szám különbözik.

2018. márc. 1. 04:21
 5/13 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint ez egy szánalmas megoldás a kicsiből nagyobbat mutatásra.

Mint amikor az E38-nál, 725tds-re ráteszi a 750i típusjelet.

Ennél még az idétlenebb, amikor nem gyári, hanem valami utángyártott betűkészletből teszi...

Gagyi, mint amikor az ülést leengedik és hátrahúzzák.

Ettől még nem lesz 80milliós, 1m magas Lambo belőle...

Tinis rajolás...

Mindegy...

2018. márc. 1. 08:15
 6/13 anonim ***** válasza:
HüJegyerek tuning első lépése optikai M-esítés, ez plusz 50 lóerő, valamint nő a szotyolahántolási sebesség is. Feeling a rajság és az M-es életérzés már csak ráadás.
2018. márc. 1. 08:42
 7/13 D. Brasco ***** válasza:
Az már nem is bmw amire nincs rányomatva az M-es matrica .....kb mint a merciknél az amg,hogy a hugyos 200cdi-re is rárakják
2018. márc. 1. 08:51
 8/13 anonim ***** válasza:

Azért, mert ezek nem M BMW-k, hanem a Homasitás króm betűkészletből van ráaggatva az M...

Egyébként Golf II nem volt 1.9 TDI-vel

2018. márc. 1. 09:08
 9/13 anonim ***** válasza:

Van diesel M is 550d , X5-X6 50d, ezek alapból M aerodynamic kiegészitökkel felszereltek (belefér az árba).

Ezek viszonylag új motorok, kevés füstölhet közülük.

Az utólagos M logót mindenki kedve szerint ráragaszthatja.

Hozzáértöket azért nehezebb megtéveszetni...

Nekem is BMW-m van, M csomagos igen, de ha lett is volna rajta M betü, inkább levakarom.(330ci)

2018. márc. 1. 11:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Kilenc: Az M Lite vagy mi a szösz. E46-od van?
2018. márc. 2. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!