1.3-as suzuki swift ha egyesből kettesbe váltok viszonylag gyorsan akkor olyan reszelősen veszi be a sebességet mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
szóval ha tempósabban váltok fel akkor olyan érzés mintha reszelné egy kicsit a fogaskereket, de igazából nem hangos. hármasból visszaváltásnál viszont nincs a jelenség és akkor se ha lassabban teszem be, szinkrongyűrű kophatott el a váltóban?2018. febr. 27. 17:06
1/6 anonim válasza:
Általában a kettes kopik ki leghamarabb.
2/6 anonim válasza:
Szinkrongyűrűre tippelnék elsőre, aminek a cseréje elég drága, mivel szét kell bombázni hozzá a váltót.
3/6 anonim válasza:
Szinkron, a váltót szét kell szedni hozzá sajnos.
5/6 A kérdező kommentje:
váltóolaj csere megoldotta a problémát, de azért köszi az azonnali riogatást, biztosan mind nagyon értitek a dolgotokat ha rögtön a legbonyolultabb és legdrágább megoldást ajánlottátok :) így megúsztam egy tizesből meg fél óra munkából amit én is meg tudtam csinálni úgy meg lett volna cirka 100 rugó
2018. márc. 12. 17:09
6/6 anonim válasza:
Ember, oda van írva, hogy tippelnék. Láthatatlanban szerinted, hogy lehet megmondani mi a pontos baja? Ha ekkora nagy mester vagy, neked is tudni kellett volna. Nehogy már minket csesszél le. Egyébként ha váltóolaj lett volna, nem csak a kettesnél csinálta volna, hanem mindegyik fokozatnál, szóval ebből előbb-utóbb csere lesz. Csak mivel a szerelők 90%-a nem akar vele sz0pni, így megpróbálják kitolni a használatàt, mivel nagy macera kivenni a váltót, darabokra szedni, majd vissza. Nekem azt mondták amikor ilyen baja volt, hogy olcsóbban járok egy bontott váltóval emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!