237rami kérdése:
Az autó nem veszi a 2,4, R sebességet. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Az 1,3,5 sebesség fokozat is szorul.2018. jan. 14. 13:51
1/15 anonim válasza:
Elcsesződött a váltó vagy a rudazat.
3/15 A kérdező kommentje:
Nem tudjuk. Kereskedésből hoztam el 1,5 M autó, 1 óra múlva ahogy el hoztam ez jött elő rajta.
2018. jan. 14. 14:07
4/15 anonim válasza:
Minél hamarabb hívd fel a kereskedést! Gondolom tudtak róla eddig is, csak elsumákolták a hibát. Arra is számíts, hogy megpróbálják majd kibeszélni magukat, de ne hagyd magad!
5/15 anonim válasza:
Ha nem vitted még máshova, nem szereltél rajta semmit 30 napig köteles visszavenni és visszaadni az árát
6/15 anonim válasza:
Ha eltörik a váltótartó bak és elmozdul a váltó akkor előfordulhat ilyen, hogy nem veszi csak az egyik sort.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Vissza vittük azt mondják megcsinálják. Csak kíváncsi voltam mi lehet a baja mert ott is csak találgattak. Elvileg 101000 km van a kocsiba... Ahogy ki jövünk a kereskedésből megyünk szakértői véleményt csináltatni a Fiat szalonba.
2018. jan. 14. 19:55
8/15 anonim válasza:
Amint mentek a Fiatba megszűnik a visszaviteli garancia
10/15 anonim válasza:
Hát amint a fiat szalonban tekernek egy csavart is, onnantól kezdve a kereskedő azt fogja mondani hogy ott rontottak el valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!