Skoda fabia-ról vélemények?
Családban van egy kombi 1.4-es.
Kombinak gyenge az 1.4, peugeot 106-ossal körbe szoktam alázni, tipikus apuka autó amúgy a kombi változat.
Számomra a fogyasztás sok, az elején 6 liter körül volt, most 7,5-8 literrel járnak vele. A helykihasználás jó, bár nekem kicsi a hátsó ülésnél a hely( 180cm vagyok)
A csomagtartó tágas a kombinál.
Ha kötelező szervizek rendben vannak nagy gond nincs a kocsival, fenntartás se vészes.
Kényelem az szörnyű szerintem, utaztam vele 300 kilométert egy huzamban, se elöl,se hátul nem jó, kemények az ülések, nem támasztják az ember hátát, ezzel szemben strapabíróak a huzatok.
Műanyag elemek kopognak,ropognak. Félelmetes érzés a majrévasat megfogni..az ember kezében marad.
Elektronikával voltak gondok, sajnos nem emlékszem hogy pontosan mi.Vezetni dög unalom az bizos, a kombi nem mozgékony, nagyon oda kell lépni hogy menjen, 3-4ezer körül kezd mozogni, de ott sem az igazi, pályát jól bírja 130-140el nincs gond, de németbe nem sokat volt a belső sávban.
Árához képest nem rossz,főleg ha sikerül egy megkíméltet venni, ebben az árban én egyáltalán nem ezt választanám, sok negatív élmény köt hozzá.
Napi járkálósnak tökéletes, hosszabb utakra kényelmesebbet,mozgékonyabbat választanék.
A keretet ne merítsd ki a gép árában és átírási költségében amikor használt kocsit veszel! 12-14 éves autó lesz, biztos, hogy néhány hónapon belül rá kell költeni legalább 200-300e. forintot!
Lehet apróságok sora viszi el ezt az összeget, de lehet, hogy egy nagyobb szervizköltséget igénylő terület, mint például egy hengerfejtömítés csere.
Kombiról tudok nyilatkozni.
160kg-os disznó feldolgozva, a szükséges eszközökkel együtt elfért a puttonyban lehajtott hátsó ülések mellett.
Humán helykínálat fejtérben kiváló, 4 felnőtt részére hátul válltérben is jó, elöl a válltér már szűkösebb. Lábtérben elöl-hátul közepes.
Az ülések szerintem is kemények, 180km-es út után már fáradtan szálltam ki.
Benzines motort illetően az 1.4-esnél kisebbeket és az 1.4 16V 101 lovasat kerülni érdemes. Dízelről meg nem érdemes beszélni a megadott költségkeret mellett.
Igazából nekem a renault megane 2 nagyon tetszik, jobban mint a fabia, de nagyon sokan panaszkodnak rá. Kicsit tanácstalan vagyok ezügyben. A meganeról kinek mi a véleménye?
Esetleg az ülések a fabiaban nem cserélhetőek renault ülésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!