Skoda Roomster vélemények?
Szeretnénk egy " kutyázós " autót, ahol hátul van hely, üléseket ki lehet venni, magas stb. A puttonyosok nem jönnek be, ez a kocsi átmenetet képez, ezért is tetszett meg, az egyterűek pedig hatalmasak.
Érdekelne a fenntarthatósága, mennyire szerviz igényes, mire kell figyelni.
Nagyon keveset látok forgalomban, ezért nem tudom, hogy alkatrész mennyire van hozzá és mennyire magas az áruk.
Csak benzines jöhet szóba!
Köszönöm a válaszokat! :
Céges, szívó 1.4-est, 86 lovast hajtottam. És taposni kellett, hogy haladjon, ezért evett is rendesen, főleg pályán a nagy kasztni miatt.
Városban a nagy tömeg kis motor párosítás miatt is torkos. Leggazdaságosabb országúton, kreszt betartva.
Szervízigényt nem tudom, a lízing cég intézte. A bérlet ideje alatt gond nem volt vele.
nekem 2012-es 1.6s TDI Roomsterem van, kutyás autónak tökéletesen. Nagy autónak hat, de eléggé kompakt ahhoz képest, bent nagy a hely. Nekem eddig ha alkatrész kellett hozzá a szervizes mindig tudott nagyon jó áron szerezni, fogyasztást tekintve, kombináltan (város+országút) nekem 5.2-5.6 litert fogyaszt, autópályán van, hogy elérem vele a 6.2 litert, de szerintem ez is még teljesen rendben van. A kiszedhető, tologatható ülések nagyon praktikusak. Ha pl. valami kutyás versenyre megyünk simán beülünk hárman és 3 kutyabox is befér. Ami nekem kicsit nem tetszik, mivel magas, de egész keskeny autó ehhez képest, az úttartása annyira nem jó, élesebb kanyarban sokszor azt érzem, hogy oldalára akar fordulni a kocsi. De ettől eltekintve, nekem minimálisat volt szerelőnél az évek során - szinte csak a kötelező dolgok, a 6 éve alatt 230 ezer kilométert tettem meg vele, és mai napig perfektül szuperál.
Én személy szerint nagyon elégedett vagyok vele. Most fogom lecserélni, de ha még gyártanák, simán megvenném újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!