Mennyivel mentetek eddig leggyorsabban közúton?
Egyetlen egyszer kipróbáltam pályán mi a vége a gépnek, jó keservesen, de elérte a 240-et.
Azon kívül viszont sose hajtok gyorsan, minimálisan lépem csak túl a határokat, hogy a többieket ne tartsam fel és ne erőltessem felesleges előzésekbe őket. Persze amíg tiszta az út, télen nyilván lassabban megyek.
190km/h,én vezettem,már nem engedett többet az útviszony illetve így is 2-en még ültek lettem.
ültem már pár gyors kocsiba illetve vezettem is de gyorsulás volt inkább ami ment,pedig szeretném átélni a nagy sebességet is egyszer.
120, mert annyit bír a motorom normálisan. Autópályán nyelezve percek alatt még felmászik 130-ra, de akkor már fáj érte a szívem. 120-ra viszont sutty, rengetegszer ott kaptam magam.
Ja nem, egyszer előztem, ami a kicsike motorral sokáig tart, akkor volt 130, ráadásul elég udvariatlanul elémugrott egy falu is. Néha szeretném, ha a rosszul beláthatóakat előre kitábláznák.
Utasként sem hiszem, hogy volt több, ültem nagymotoron (illetve határeset, nagymotoros jogsit nem lehet tenni vele, de az A2 kevés a vezetéséhez), de a vezetője 90-nel is ritkán ment, mert ő olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!