Suzuki WagonR+ 1.3 vélemények? Jó autó?
Hány liter körül fogyaszt?
Megbízható autó?
Kényelmesek benne az ülések?
Borulékony? Eléggé magas, ezért kérdem.
Egy 17 éves Wagon R+-om van, 332.000 km van benne. A motorral, váltóval eddig nem volt gond.
Persze ezt-azt cserélgetni kellett rajta. Kényelmesnek mondanám az üléseket is, a pasim 192 cm-rel sem panaszkodik rá.
Fogyasztás az nyilván függ a használattól is. Amíg vidékről jártam be vele a városba dolgozni, akkor 6-6,5 liter körül volt, most csak városban használom szinte, így 6,5-8 között van.
Borulékony-e? Passz, olyan sebességgel sosem akartam vele kanyarodni, hogy határeset legyen.
Fogyasztásról nincs valós infóm, a spritmonitor.de oldalon lehet csekkolni.
Mindegyik kereskedő megbízhatónak mondta, főleg a vezérműláncos Ignis motorosokat. Jobban is mentek a tesztvezetés alatt.
Kifejezetten a magas felépítmény miatt választottuk az WR+t. Feleségem gerincsérves így elsődleges szempont volt a magas és derékszöges ülésozíció valamint, hogy behajolás nélkül betehető a gyerek a gyerekülésbe.
Maga a kasztni városi tempónál nem instabil, városon kívülre meg másik kocsival megyünk.
Én ezeket a tanácsokat kaptam:
Tetősines legyen, mert a sín nélküliből kispóroltak némi merevítést.
ABSes legyen.
Ignis motoros legyen.
Klímás legyen, mert télen párásodik, nyáron besül.
Típushiba a váltóbovden azt érdemes megnézetni, illetve a tipikus rozsdásodási gócpontokat.
Nekünk 2,5 éve van Ignis motoros Wagonunk. Elég fürge jószág,jól lehet vele főúton is haladni. Kicsit érezni,hogy magas építésű,de nem billeg. Váltóját kell jól megnézni,ez lehet gyengepont. Én 192 cm vagyok,így kicsit kicsi a hely a lábamnak. Fejem elfér,hátul ha csak ketten ülünk úgy is kényelmes. 200km-t simán meg lehet vele tenni. Nagy előny a síkban dönthető hátsó ülések. Akkor hatalmas rakteret kapsz.
Egy szóval: motorját nem lehet megölni,elég a lóerő a bódéhoz. Rozsda lehet a küszöb végeken,ajtók sarkain és a csomagtartón a zár körül. Mindenképpen jó választás ebben az árkategóriában. Teli-nyari gumik is jó árban vannak. Alkatrész sem horror.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!