1 évvel ezelőtt vettem az első autóm, egy ezres suzi. Sose hagyott cserben, vezérlést olajat féltengelyeket már cseréltem, most lett műszaki vizsgás. Nagyon szeretem, lila színű, valami limitált 98as darab lehetett. Elvittem előműszakira, minden pöpec lenne, csak hát a karosszéria... (1 lengőkaron kívül).
Belementem hogy kilakatolják az egészet, alvázvédőzzék, és műszakistól mindenestől 250be fog kerülni. Sokan lehülyéznek ezért, hogy miért nem vittem bontóba. Nektek mi a véleményetek? Ha vettem volna hasonló összegért egy másikat valószinü az is rohad annyi pénzért, vagy kitudja milyen baja van, így lesz egy megbízható autóm még pár évig.
szerintem jól tetted, mert így lesz egy megbízható kocsid.
ha vettél volna egy másik bontószökevényt (mert a rohadt suzi áráért mást nem kapsz) az több ráfizetés lett volna, nameg orosz rulett
2018. febr. 21. 13:58
2/9 anonim válasza:
Hát tényleg sok az a 250 arra az autóra, viszont nagyon kevés egy annál jobb autóra
2018. febr. 21. 14:14
3/9 anonim válasza:
Én ezért adtam el a suzukit.Nekem is 1'0 volt.A karosszériás mondta,hogy megcsinálja nekem szívesen,de nincs érteme ennyit rákölteni.Eladtam és vettem egy Nissan Primerát 250 ezer Ft-ért.Nem bántam meg,ugy olyan megbízható mint a kis swift.A két év alatt csak kopó alkatrészeket cseréltettem.Van benne klíma,Abs,4 légzsák.Szerintem add el és vegyél egy Nissant.Persze,hogy nem fog 5 liter fogyasztani mint egy suzuki,de hát ez 1400kg.télen8.5 litert fogyaszt ,nyáron 6-7 literrel eljárok.
2018. febr. 21. 14:16
4/9 anonim válasza:
Ez is egy hozzállás. De miután ennyi pénzt ráköltöttél mostmár nem éri meg soha eladni amég el nem bomlik alattad mert az egesz autó nem ér annyit mint amit ráköltesz most.
2018. febr. 21. 14:27
5/9 anonim válasza:
Ha már ennyit költött rá, butaság lenne eladni. Most már szerintem is használja a kérdező amíg el nem rohad újra vagy nem töri ripityára. A másik meg hogy a Primera-val is óriási szerencséd volt hogy kifogtál egy ilyet ennyi pénzért, lehet a kérdező ráfaragna vele.
Szerintem jól döntöttél mert ezt legalább ismered, használd amíg csak tudod.
2018. febr. 21. 16:19
6/9 anonim válasza:
"Nagyon szeretem,"
Itt a lényeg. Szóval innentől kezdve kár anyagi oldalról tekinteni a dologra. :)
2018. febr. 21. 17:20
7/9 anonim válasza:
Szerintem hülyeséget csináltál. Ezt rá kellett volna melegítened valakire, aztán venni egy Corsát, Yarist, vagy Puntot ami nem rohad..
Annyit költesz a kocsira, amennyit kb. ér.
2018. febr. 21. 19:56
8/9 Oliver38 válasza:
A többiről nem tudok ,de a corsaról igen, van nekünk megkímélt végig garázsban volt tartva 100e kilóméterrel második tulajos első is ismerős volt stb... szét kellett szedni és kilakatolni mert a műanyagok mögött és a tankbetöltőnél "kilyukadt" olyan rozsdás volt... nemhiszem hogy van olyan autó ami nem rohad 25 évesen... (talán az Audi 80 B3 ha szerencséd van... de az meg nem javítható ha összetöröd(galvanizált kaszni)...illetve mégis de akkor nem leszel hosszú életű(hegesztésnél mérgező a bevonata)...)
2018. febr. 21. 22:37
9/9 anonim válasza:
puntot ne vegyen meg veletlenul se!! szinte az osszesnek szar az elektronikaja magkutol szet esnek....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!