Hol kezdjem a tanulást az autózásról?
Figyelt kérdés
Sosem érdekeltek az autók. Semennyire. Szinte a legalapvetőbb fogalmak is kimaradtak, minden... Viszont most hogy elkezdtem vezetni, teljesen belezúgtam a témába. Egyszerűen magával ragadott. Szeretnék tanulni róluk. Mindenről. A felépítésük, nagy márkák, mire kell figyelni hogy lehet vigyázni rájuk. Tényleg minden érdekelne de nem tudom hogy kezdjek bele az olvasásba, kutatásba. Ha van itt valami autó guru, nem adnátok pár tanácsot? Milyen könyveket érdemes olvasni, vagy weboldalakat? Előre is köszi!2018. febr. 19. 14:41
1/6 anonim válasza:
Totalcar.hu
vezess.hu
stb stb
Egyébként pedig konkrét kérdéseket fogalmazz meg és arra keress rá, vagy kérdezz itt konkrétumokat, úgy könnyebben megtalálod a szükséges információt
2/6 A jó édes válasza:
Maróti könyvkiadó könyvei. Az autós újságokat, blogokat és weblapokat messze kerüld el, mert nem műszaki, hanem fogyasztói szemléletben íródnak, s a cikkek szerzői ugye nem azért kapják a pénzt, hogy hasznos ismeretterjesztő tartalmat készítsenek, hanem abszolút clickbait- vagy marketing célúak.
3/6 crudy válasza:
A blogok, forumokat en se javaslom. Nem ritka h az aki irna ezeket vagy akik a reszesei nem ertenek hozza. Totalcar, vezess.hu, speedzone jok, egy darabig de mint elottem irtak, csak nevlegesen szolnak az autokrol. De pl ha a napi helyzettel szeretnel tisztaban lenni azokrol jo kepet ad. Ha tudni szeretnel valamit. Pl mi h mukodik. Akkor azt ird be googlebe es mindent megtudhatsz rola. Ha nagyon nyers kell akkor egyetemek online jegyzeteit is olvashatsz. Rengeteg tudas van bennuk.
4/6 anonim válasza:
bemész egy nyílvános könyvtárba, beiratkozol. Ott kielégítheted, illetve bepótolhatod a lemaradást.
Ne lepődj meg, ha autóval kapcsolatos könyveket kérsz, unottan azt mondja a könyvtáros: -az az oldal mind..
5/6 anonim válasza:
A kérdésedből nem derült ki pontosan mi érdekel, de a Google nagyon sokat segíthet.
Beírod az éppen érdeklődésed középpontjában lévő szót, pl váltó működése, automata váltó, ABS, stb...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ilyesmire gondoltam én is. Könyveket szívesen olvasnék a motorok felépítéséről, működéséről meg ilyenek. Ha esetleg ismertek jót még megírhatnátok.
2018. febr. 20. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!