Mennyi idő alatt lehet hozzászokni egy erős autóhoz?
Hamar. Pár hét, és kezelhető.
Visszaülni a kevésbe, na az a rossz.
Utolsónál a pont.
Na meg nem mindegy milyen kocsi.
Nekem pl az Astra G (90le benzin) nagy volt a váltás a Golf IV-re (110 le, dízel). Ezt sokkal jobban megéreztem, mint a Golf IV-ről Scirocco-ra (140 le, dízel). Pedig utóbbi sokkal sportosabb, keményebb, közvetlenebb
Nekem nagyobb gondot jelentett a dízelből a benzinesbe ülni.
A roh.dék folyton lefulladt, volt szívóm,volt tdi-m.. ezek mind 60-90LE.. Aztán beleülsz egy olyan kis benzinzabáló 1.0 corsába, és 2 lámpa között 3x fulladsz le mert 2000 alatt levegőt sem vesz.
Hozzászokik az ember hamar, de nagyobbról kisebbre váltani szarabb, corsa után nem volt kihívás a főnök 520-át meghajtani, de visszaülni a kis cégesbe maga a halál volt. Ez után az 1.9tdi nem jelent gondot, aztán újra a corsa...szar érzés mikor kiindexelsz előzni és ahol audiban az 5-et kapcsolod ott a corsa végsebessége van.
Szóval no para, erőshöz könnyebb hozzászokni, csak ismerd ki az autót, nehogy meglepetés legyen a vége.
1.1 benzines az egyik autónk, a másik 2.2 dízel. Nem csak erőbe hanem méretbe is bőven van különbség.
Amikor az egyikből pattanok át a másikba, akkor az erősnél mindig emlékeztetni kell magam,hogy az nagy és kilőni se lehet vele úgy és városba nem jó. A kicsi városba szuper,úgy érzem magam benne mint egy villám ,de amint a városból kimegyek és lehet menni akkor néha még azt is meg kell gondolnom,hogy egy biciklist megelőzzek :) egyszer majdnem volt ebből gond egyikből a másikba ugrottam majd kamiont előztem a gyengébbel,ugyan messze volt még az autó szembe és tapostam a gázt meg tapostam aztán már a féket kellett mert nem tudtam volna befejezni az előzést..a nagy erős autóval ezzel abszolút nem lett volna gond. Szóval nekem azzal van bajom amit páran írtak is, az erősebből átülni a gyengébbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!