Autóba durranógáz (hho) generátor beépítéséhez kell valami engedély? Tuningolásnak számít?
Á, dehogy, azt csinálsz amit akarsz...
Majd találozunk a hírekben.
Akkor komolyan.
El nem hittem, hogy ezt valaki kérdezi..
Nem, nem számít tuningolásnak, semmi ilyesmit nem lehet engedély nélkül csinálni, de megkockáztatom, hogy nem is tudnád megvalósítani, úgyhogy a kérdés tulajdonképpen értelmét vesztette szerintem.
Ígérni mindent lehet. Még a totalcar is írt róla, nem működik.
Ha bejártál fizika órára és utána számolsz akkor is az jön ki, hogy nem működhet. :D
Te olyan választ szeretnél ami megtámogat abban, hogy feleslegesen vegyél tízezrekért valamit ami nem jó vagy olyan választ szeretnél ami leírja a valóságot?
Minden módosítás nkh engedélyköteles, ha el van rejtve egy dobozba akkor nem veszi észre senki. A csomagtartóból én nem szállítanék egyszerű csövön robbanásveszélyes gázkeveréket, mert bármi gáz van akkor... :D
Amúgy külföldön hol használják sokan ? Erre azért kíváncsi lennék. Ne kajálj be minden markting dumát mert lehúznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!