Szerintetek is a BMW a legjobb automárka?
#19-es:
Érezd az iróniát. Egy 2012-es DS5 fullosan felszerelve légrugóval meg mindennel, ugyanannyiba van, mint egy korabeli bmw (3-as vagy 5-ös nem emlékszem már rá, de múltkor néztem és 1 árban voltak), ugyanolyan 2000-es motorral.
Különbség annyi, hogy a bmw-t 20x visszatekerték, + népszerűbb ezért sokszor lopják, míg nézz rá a ds5-re.
Beállsz a piros lámpához, és azt sem tudják mi az... Az egész országban vagy 30 db eladó van belőle.... Ami nagy kár, mert nagyon jó autó.
22-es
Most azt akarod magyarázni, hogy az a "nagyszerű" DS5 jobb mint a 3-as BMW?
kedves 23-as.
Kinek mi a jobb, nyilván mindenki saját magának vesz autót és nem másnak, így ő maga dönti el, mi a jobb. Számomra a ds3 és ds5 jön be, ergó én tuti azt venném ha megtehetném egy bmw / német helyett. Nem mondom azt, hogy a bmw rosszabb vagy jobb, mert minden autógyártónak megvan/volt az az időszak, amikor voltak gondok, és nyilván eltérő a felhasználási terepük.
Csak azokat az embereket cseszegtetem akik mondják hogy sz@rfrancia közben életükben nem volt francia autójuk, divatból szidják, tapasztalat nélkül, meg a sok 18-25 aki különleges akar lenni és mind megveszik ugyanazt, ugyanúgy visszatekerve.
Valaki ww-t vesz, vegyen engem nem zavar. De ne hangoztassa, hogy sz@rfrancia, mert én is tudok ám ellenérvelni, mivel volt alkalmam megtapasztalni a ww konszern munkáját, és nem voltam elragadtatva.
Elhiszem, hogy valaki utálja a franciákat mert "tele van elektromos gondokkal" alapozza ezt az állítását, sajátos tapasztalatára, elfogadom, mert tudom hogy voltak ilyen problémái.
Én meg egyáltalán nem szeretem a ww konszernt mert motorjai olajzabálók, és csapnivaló az összeszerelés. (3 év alatt: belső ventilátor csapágyas 2 alkalommal is, 3x felfüggesztéscsere, biztosíték kiégett, megette az olajat a motor, szervízben nem tudták megmondani miért, lefagyó fedélzeti elektronika, amit sokszor a motor újraindítása sem oldott meg, -5 fokban nem ,
vagy nagyon nehezen induló motor, tönkrement a vízpumpa is). Szintén tapasztalatból mondom.
De amíg én elfogadom az ő tapasztalatai alapján alkotott kritikáját, és elismerem, addig ő nem fogadja el ugyanezt, mert "há' a wolksvagen a' német, az tökéletes, a ww konszern gyártja a legjobb motorokat, sok cs*cska gy@sz francia meg nem tud tervezni autót".
Na az ilyenektől megy fel bennem a pumpa.
De én nem kezdem el őket, ok nélkül támadni, hogy "f*svágen". Akkor szólok vissza, ha kell, egyébként cussban vagyok.
De az ilyen kérdésektől, hogy a bmw a legjobb autómárka, falra tudok mászni! Mi szerint kell nézni?
Sebesség-precizitás tekintetében prioritást kapnak a németek, míg ha kényelemről és egyedi külsőről van szó, akkor a franciák/olaszok viszik a prímet.
Nem akarok én bántani senkit, csak azt akarom, hogy mielőtt valakibe ok nélkül belekötünk tájékozódjunk.
Én elismerem, nem vagyok maximálisan képben a német gyártmányokkal, melyiket hol-hogyan mikor gyártották, de én nem is kötök bele a többibe ok nélkül.
Ha ők beszólnak hogy sz@rfrancia, akkor én is kezdem őket égetni, mint BMW a dízelmotort. xDDDD :D (bocsi ez kellett a végére)
22-es
Hát ők tudják.. Ízlések és pofonok... :D Nálam a BMW/AUDI/MERCEDES cuccosok mind vicc 3000 alatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!