Melyik autómárka használja a legjobb minőségű
anyagokat? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok, használt autót tudok vásárolni. Az érdekelne, hogy melyik autómárka az, amelyik jobb minőségű anyagokat (kárpit, burkolati elem stb.) használ. Ha veszek egy használt autót mondjuk egy 10 éves kocsit, akkor melyik márka lesz az, amelyiknél nagy valószínűséggel a belső kárpitozás, burkolati elemek a többi 10 éves autóhoz képest viszonylag jó/jobb állapotban lesz? Nyilván függ attól is, hogy ki mennyire vigyázott rá, dohányoztak-e az autóban vagy sem. Nem szélsőséges extrém esetekre gondolok, hanem arra, hogy általános használat mellett melyik márkának van tartós és jó minőségű anyagai? Nem azt várom, hogy egy tíz éves kocsinak szalon állapotú belső tere legyen, ezzel tisztában vagyok.
2017. szept. 11. 19:29
1/5 anonim válasza:
Csak japót vegyél,kibírják a lehetetlent is.
Én attól kapok agygörcsöt amikor pár éves autón látom az elsőlámpa teljes bemattulását.
Ki lehet polírozni,de a következő nyáron ugyanolyan lesz.
Namost nem tűnik nagy dolognak,de ebből már le lehet vonni bizonyos következtetéseket,például hogy az autó más alkotóelemei is a legsilányabb minőségü ócska anyagból készült...
2017. szept. 11. 19:38
2/5 anonim válasza:
A 10 évvel ezelőtti japán autók már új korukban is rondák és igénytelenek voltak, de tény, hogy ezt őrzik életük végéig. A kifejezés egyébként amit keresel a "melyik öregszik szépen" ha így keresed, hozzáértő oldalakon is több infót találsz. Szerintem sajnos sokkal jobban függ egy tízévesnél a belső tér állapota attól, hogy ki és hogyan használta, mint a márkától. Keresd a legjobb állapotút ami belefér a keretbe és vigyázz rá.
2017. szept. 11. 20:34
3/5 anonim válasza:
Én egy vw típust tudok ajánlani, az pedig a vw Fox. A vw autók arról híresek, hogy bevonják az ajtóbehúzókat ilyen gumis festékkel, és azok egy kis idő után elkopnak, és ocsmányul néznek ki. Ezeket le lehet akár kapargatni is, és nem lesz csúnya viszont nem lesz olyan a tapintása.
A vw Foxnál nem alkalmaztak ilyeneket, és egy elég fapados gépezet, viszont kb 5 éve van nálunk, és ez idő alatt kopó alkatrészeket cseréltünk benne, illetve most volt egy generátor csapágy csere. Hátulütője, hogy kicsi és drága hozzá az alkatrész (bontóba is keveset látni)
Illetve van még 2 db ML mercink (2003), abban is egész kultúráltan néz ki a belseje, bár nem tudom hogy mind a kettőre annyira vigyáztak volna vagy ennyire strapa bíró az anyaga.
2017. szept. 11. 22:22
4/5 anonim válasza:
Ez azert eleg sokat fugg a tulajtol is.
2017. szept. 11. 23:09
5/5 anonim válasza:
Japánok elég sok mindent kibírnak, masszívabb a belterük, VW-knek elég ocsmányul öregszik a beltere, lógó ajtókárpitok, málló világítás, ablakemelő és egyéb kapcsolók, ajtóbehúzók, ez utóbbi jellemző egyes PSA modellekre is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!