Hengerfejes lesz hosszú távon így a Suzukim?
Direkt nem írtam ,hogy autóm mert még belekötnek, hogy nem autó, pedig az mert műszakira is kell vinni meg mehet autópályán is.
Nade, lényeg. Utóbbi időben észrevettem ha rövidtávon használom a Suzukit 11 litert körül fogyaszt, de úgy megyek vele, mintha tojás lenne a gázpedál alatt ( ez csak egy hasonlat, senki nem tesz tojást a gázpedál alá ha nem akar utána takarítani )
mivel megelégeltem, hogy a harmadik telemen, hogy hidegen sokat eszik én meg kések mindenhonnan, azóta pörgetem ( nem, nem gyorsulja szét magát megy mint egy 2 ütemű Trabant) mondjuk megyek vele 2-be 40-el azaz 3 ezer körüli fordulaton, ettől feladhatja a szolgálatot a motor ?
Másik meg, hogy nem nagyon akarom alacsony fordulaton használni, mert az is árt... mi az arany középút ebben az esetben?
1.3-as Swift 95-ös.
3000-es fordulattól még nem lesz semmi baja sem.
A legjobb neki fél és háromnegyed fordulat között.
Ott adja a legjobb erőt, és ott a legjobb a fogyasztása is.
Egyéb baj, tél, nyáron alig látnak a kúton, most meg még 2 matricás füzetet is kértem. Mindig ezt csinálja, nagyon sok Swiftes ismerősöm panaszkodik ez miatt.
Igen, pl. 4-be kétezres fordulat az 60km/h ott érzem, hogy az a legjobb az autónak, néha nem is rakom 5-be hosszú úton ha 60-as tábla van, másik autóknál meg szinte könyörög, hogy rakjam már 5-be.
Szóval akkor nem fáj neki ? Mert hangja ( ahhoz képest, hogy egyszerű soros 4 hengeres ) elég jó még élvezem is vezetne így, nem pedig papper módba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!